۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:18
کد خبر : 8548135
۰۹:۳۰

۱۳۹۴/۰۵/۰۸
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی:

طرح رتبه بندی معلمان پيش از آغاز سال تحصیلی جدید

خبرگزاري بسيج: مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در جمع فرهنگیان ملکان اعلام کرد: طرح رتبه بندی معلمان استان پيش از آغاز سال تحصیلی جدید اجرایی و احکام مربوط به آن صادر می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، جعفر پاشایی با بيان اينكه اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح تامین شده، افزود: اعتبار کشوری مربوط به رتبه بندی معلمان در شش ماهه دوم امسال 13هزار و500میلیارد ریال و برای سال 95 نیز 40هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده که چهار درصد آن مربوط به آذربایجان شرقی است.

وی اظهار داشت: با وجود اما و اگرهایی که در رابطه با مشمولان این طرح مطرح است، بیش از 90درصد فرهنگیان به دور از کاغذبازی های رایج اداری مشمول اجرای این طرح خواهند بود.

پاشايي با بیان اینکه 23 درصد بودجه کشور مربوط به آموزش و پرورش است، خاطر نشان کرد: 99 درصد بودجه آموزش و پرورش نیز به پرداختی معلمان مربوط می شود و رفاه و تامین معیشتی آن ها از الویت های کاری این اداره کل است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان كرد: علاوه بر اجرای طرح رتبه بندی معلمان، در آینده شاهد افزایش میزان دریافتی آن ها خواهیم بود .

وي در بخش ديگري از سخنان خود بر ریشه کنی بیسوادی در استان تاکید و بيان كرد: از لحاظ اعتبار هیچ محدویتی در این زمینه وجود ندارد و معاونت سوادآموزی اداره کل موظف شده برای سوادآموزی والدین بیسواد اقدام کند.

پاشایی با اشاره به اینکه 55 درصد دانش آموزان استان در رشته علوم تجربی تحصیل می کنند افزود: متاسفانه علیرغم تاکید فراوان و زمینه جذب در بازار، دانش آموزان رغبت کمتری به رشته های فنی و حرفه ای دارند که باید معلمان برای رفع این مشکل پیشقدم شوند.

وی همچنین سالتحصیلی پیش رو را متفاوت از سال های گذشته عنوان و تصريح كرد: سازماندهی نیروی انسانی موجود با توجه به جذب نشدن نیرو و خروج چهار هزار نفر از بدنه آموزش و پرورش استان امسال(سال94) را از اهمیت ویژه ای برخوردارکرده و باید طوری برنامه ریزی شود که حتی برای یک نفر دانش آموز نیز در دورترین نقطه استان معلم وجود داشته باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید