۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:58
کد خبر : 8548598
۱۰:۵۱

۱۳۹۴/۰۵/۱۰
امام جمعه روانسر:

اتحاد و همدلی رمز ناکامی دشمنان است

امام جمعه روانسر با اشاره به اینکه دشمن دائم در پی تفرقه اندازی میان مسلمانان است، اتحاد و همدلی را رمز ناکامی دشمنان و بدخواهان دانست و دفاع از انقلاب و ارزش های آن را جزو وظایف همگان برشمرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، ماموستا ملا عبدالله غفوری در خطبه های نماز جمعه این هفته روانسر با محکوم کردن اقدامات گروه های تکفیری اظهار داشت: این گروه ها با نام اسلام جنایت می کنند و در واقع در پی تضعیف اسلام هستند تا بتواند بیشتر بر کشورهای اسلامی تسلط پیدا کنند.

وی با بیان اینکه تجاوز آشکارعربستان سعودی به یمن با حمایت رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا صورت گرفته است اضافه کرد: وحدت به عنوان بزرگ ترین نیاز امروز جهان اسلام به شمار آمده و اتحاد و انسجام مسلمانان راه نفوذ دشمنان را می بندد.

وی در ادامه اظهار کرد: تقوا ارمغانی ارزشمند برای بشریت است که سعادت ما در دنیا و آخرت در عمل به این فریضه مهم است.

وی ضمن دعوت همگان به رعایت تقوای الهی افزود: پایبندی به تقوا، دین داری و اجرای تعالیم اسلامی و دستورات دینی ضامن سعادت و رستگاری انسان در دنیا و آخرت است.

وی آموزش های فنی و حرفه ای را گامی بزرگ در جهت رفع معضل بیکاری دانست و تصریح کرد: آموزش های فنی و حرفه ای در ایجاد مشاغل، اشتغال پایدار و توانمند سازی کارجویان بسیار با اهمیت و تاثیرگذار است.

امام جمعه روانسر همچنین خاطرنشان ساخت: مردم روانسر شایسته بهترین خدمات هستند و ضروری است احداث بیمارستان این شهرستان که خواسته دیرینه مردم است هرچه زودتر تعیین تکلیف شود.

ملا غفوری بر صرفه جویی در مصرف آب تاکید و افزود: بحران کم آبی جدی است لذا ضروری است شهروندان در مصرف آب نهایت صرفه جویی را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید