۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:23
کد خبر : 8550608
۱۵:۴۵

۱۳۹۴/۰۵/۱۳
عضو کمیسون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با بسیج مطرح کرد:

رفع تحریم ها برای کشورمان یک فرصت موقتی است نه پایدار

تحریم در کشورهای در حال توسعه در نظر گرفتن مبانی جدید شاخصه های پیشرفت است تا بتواند به ساختارهای مناسب دسترسی یابد.

نادر قاضی پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: رفع تحریم ها به صورت دائمی و پایان یافته برای ما نخواهد بود و باید رفع تحریم را موقتی بدانیم. وی افزود: تحریم در کشورهای در حال توسعه موجب در نظر گرفتن مبانی جدیدی برای شاخصه های پیشرفت است تا بتوانیم به کمک آنها به ساختارهای مناسبی دسترسی پیدا کنیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان داشت: تثبیت ساختارهای درونی بالاخص زیرساختهای کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ به عنوان نمونه در دوران پسا تحریم باید در پی رشد مبادلات تجاری آلومینیوم و مس که صنایع مهم و ارزآوری برای کشور هستند، باشیم.

وی در ادمه افزود: برنامه ریزی و مدیریت مناسبی برای زیر ساختها داشته باشیم. اگر زیرساختی قدیمی است بهبود بهره وری در اولویت است و گرنه باید اقدام به ایجاد زیر ساختهای جدید نماییم تا این فرآیند بر اشتغال دائمی جوانان موثر باشد.

قاضی پور در ادامه بیان راهکارهای دوران پساتحریم گفت: نگاه مدبرانه به تولید و فروش نفت خام داشته باشیم و این باور را برای کشورهایی که ما را تحریم کرده اند باید ایجاد کنیم که عدم حضور ما در اقتصاد آنها، خسارات زیادی بر اقتصادشان خواهد گذاشت؛ نه اینکه به گونه ای رفتار کنیم که خود را به آنها وابسته بدانیم.  

وی در پایان گفت: باید بر این باور تحمیلی که تحریم بلایی خانمان سوز است خط بطلان بکشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید