۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:24
کد خبر : 8552032
۱۳:۳۰

۱۳۹۴/۰۵/۱۷
سجادی مطرح کرد

موافقت پایداری، موتلفه و ایثارگران با تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان

سخنگوی جبهه پیروان خط انمام و رهبری از موافقت جبهه پایداری، حزب مؤتلفه و جمعیت ایثارگران با پیشنهاد تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، کمال‌الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان درباره جلسه هیئت رئیسه تشکل متبوعش گفت: در این جلسه، آخرین مباحث مربوط به همگرایی اصولگرایان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد آقای مهندس باهنر به عنوان دبیرکل جبهه پیروان خط امام رهبری، وحدت و همگرایی اصولگرایان را با محوریت علما و روحانیت دنبال کند.

وی گفت: جبهه پایداری، حزب مؤتلفه و جمعیت ایثارگران با پیشنهاد تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان موافقت کرده‌اند وانشا‌الله این شورا با محوریت اصولگرایان تشکیل خواهد شد

سجادی همچنین به گردهمایی دبیران جبهه پیروان که قرار است 29 مرداد با دعوت از دبیران استانی جبهه و به منظور تبادل نظر درباره انتخابات در تهران برگزار شود، اشاره کرد و گفت: در این گردهمایی مباحث همگرایی اصولگرایان مورد بحث قرار خواهد گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید