سود هنگفت انگلیس از "ساند هرست"/
دانشگاهی که فقط شاهزادهها حق ورود به آن را دارند + تصاویر
بر اساس اطلاعات موجود، 6 پادشاه جهان فارغ التحصیل دانشگاه ساند هرست هستند. این گونه است که انگلیس در شخصیت پادشاهان نفوذ می کند. فارغ التحصیلان این دانشگاه از روابط خود با تاجران و دلالان بزرگ سلاح در جهان که اغلب دوستان آنها در دوره تحصیل در این دانشکده به شمار می آیند، برای کودتا و یا انقلاب در کشورشان جهت به دست گرفتن قدرت استفاده می کنند.
به گزارش بسیج، بدون
تردید درباره این دانشکده نظامی اطلاعات چندانی در اختیار ندارید، دانشکده
ای که بسیاری از رهبران جهان و اغلب رهبران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس
از آن فارغ التحصیل شده اند.
12 شاهزاده از خاندان حاکم سعودی در عربستان سعودی که دارای مناصب عالی و بالا در دستگاه حکومتی این کشور بوده و هستند، از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند.
این درحالی است که امیر کنونی قطر، سلطان قابوس، پادشاه عمان همچنین پادشاه اردن و امیر بحرین همگی از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند. افزون بر آن این دانشکده 72 افسر را برای دوره جدید پذیرش کرده است که 40 درصد آنها عرب هستند.
نام این دانشکده چیست و چه رازی بین سران عرب حوزه خلیج فارس با آن وجود دارد؟
به عنوان پیش زمینه و مقدمه باید گفت که سرهنگ «معمر قذافی» در این دانشگاه تحصیل می کرد و به گفته کارشناسان از آموخته هایش در این دانشکده جهت کودتا علیه پادشاه وقت لیبی استفاده کرد.
همچنین «شوكوما كادونا» از جمله فارغ التحصیلان این دانشکده بود که از آموخته های خود استفاده کرد تا اولین کودتای نظامی نیجریه را در تاریخ 1966 رقم بزند.
اولین نکته ای که دانش آموختگان این دانشگاه باید آن را به خوبی فرا گیرند، این است که خلیج فارس واقعا تحت استعمار انگلیس قرار داشت. چهار نفر از حاکمان کنونی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از این دانشگاه فارع التحصیل شده اند: سُّلطان قابوس بن سعيد، پادشاه عمان و عبد الله بن الحسين، پادشاه اردن و شیخ حمد بن عيسى، امیر بحرین و شیخ تميم بن حمد، امیر قطر از قارغ التحصیلان این دانشگاه هستند. افزون بر اینکه امیر سایق قطر نیز فارغ التحصیل این دانسکده بود.
- از کشور امارات متحده عربی: شيخ محمد بن راشد آل مكتوم، حاكم دبي و رئيس شورای وزیران و جانشین رئیس دولت امارات و شيخ حمدان ولي عهد دُبي و فرزند شیخ محمد بن راشد آل مکتوم. همچنین شيخ محمد بن زايد آل نهيان، ولي عهد أبو ظبي و فرمانده کل نیروهای مسلح امارات.
- از کشور عربستان سعودی: شاهزاده متعب بن عبد الله بن عبد العزيز، پسر شاه سابق سعودی که در زمان وی وزير گارد ملی این کشور بود و در آن زمان یکی از مهمترین شخصیت های عربستان و منطقه به شمار می آمد. همچنین شاهزاده خالد بن بندر بن عبد العزيز آل سعود، رئيس سرویس اطلاعات عربستان و شاهزاده محمد بن نواف بن عبد العزيز آل سعود، سفیر عربستان در لندن و جمهوری ایرلند از دیگر افرادی هستند که فارغ التحصیل این دانشگاه به شمار می آیند.
- از کشور قطر: از کشور قطر باید به امیر کنونی این کشور یعنی شیخ تميم و همچنین پدرش، امیر سابق این کشور یعنی شيخ حمد بن خليفة اشاره کرد.
سلطان قابوس (1983 میلادی)
تحصیل در دانشگاه ساند هرست فشرده و طول دوره تحصیل 44 هفته با هزینه مالی بالغ بر 220 هزار دلار است. مهمترین وظیفه این دانشگاه آموزش افسران انگلیسی است، اما تعدادی دانشجو از نقاط و کشورهای مختلف جهان نیز می پذیرد.
براساس اطلاعات موجود درحال حاضر 6 رهبر و پادشاه جهان فارغ التحصیل این دانشگاه است. این گونه است که انگلیس در شخصیت رهبران و پادشاهان کشورهای دیگر نفوذ می کند، قدرتی که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
ماجد بن محمد آل مكتوم (2006 میلادی)
آنچه بلر را متعجب کرد، دینارو بود که با تمام شخصیت ها و شیوخ و بزرگان جهان عرب به طور خاص و سراسر جهان به طور عام از جمله پادشاه برونئی درحال احوال پرسی و خوش و بش بود.
وقتی دلیل این آشنایی و نحوه آن را سوال کرد، پاسخ داده شد که تمام این افراد فارغ التحصیل ساند هرست بوده اند و آشنایی دینارو با آنها به آن زمان باز می گردد.
کودتاهای فارغ التحصیلان و دانشجویان ساند هرست در کشورهایشان
«در نوامبر سال 2012 در جشن بزرگذاشت 200 سالگی تاسیس دانشگاه ساند هرست شمار زیادی از شیوخ و پادشاهان و امرای خاورمیانه در میهمانی شامی که به این منظور تدارک دیده شده بود، حضور داشتند و از جمله این افراد باید به شيخ حمدان بن راشد آل مكتوم، ولي عهد دبي و تعداد زیادی از رهبران و مقامات و مسئولان ارشد کشورهای مختلف جهان اشاره کرد و این صحنه ای بسیار دل انگیز و به یاد ماندنی بود ..»
مطلب فوق بخشی از اظهارات سرتیپ تی بی ایوانز، رئیس دانشگاه ساند هرست در مصاحبه با نشریه اماراتی «درع الوطن» (سپر وطن) است.
به گفته بسیاری از تحلیلگران، فارغ التحصیلان دانشگاه ساند هرست از روابط خود با تاجران و دلالان بزرگ سلاح در جهان یا منطقه که اغلب دوستان آنها در دوره تحصیل در این دانشکده به شمار می آیند، برای کودتا و یا انقلاب در کشورشان جهت به دست گرفتن قدرت استفاده می کنند.
رهاورد این کودتای خونین نظامی جدایی بخش شرقی نیجریه و تاسیس جمهوری بیافرا در نیجریه بود که نزاع و جنگ های خونین بر سر آن از سال 1967 تا 1970 ادامه داشت تا این طغیان و شورش سرکوب شد.
این تنها کودتای رخ داده فارغ التحصیلان ساند هرست نبود، بلکه در این خصوص می توان به سرهنگ «معمر قذافی»، دیکتاتور سابق لیبی اشاره کرد که در سال 1969 علیه دولت سنوسی ها در لیبی کودتا کرد.اگرچه ساند هرست تحصیل قذافی در این دانشگاه را انکار می کند، اما اسناد و مدارکی وجود دارد که نشان می دهد، وی در این دانشگاه تحصیل می کرده است.
همچنین باید از کشور قطر نام ببریم که امیر سابق آن یعنی شیخ حمد علیه پدرش کودتا کرد و با کنار زدن وی، خود قدرت را در این کشور در دست گرفت.
رهبران و شیوخ و امرای خلیج فارس به تحصیل خود در این دانشگاه افتخار می کنند، به عنوان مثال شیخ محمد بن زايد، فارغ التحصیل ساند هرست و ولی عهد ابو ظبی دفتری برای این دانشگاه در ابو ظبی دایر کرد تا به آموزش افسران کشورهای عربی همجوار بپردازد.
بسیاری از امرا و شیوخ عرب حوزه خلیج فارس اموال کلانی را صرف کردند تا نام آنها در فهرست موسسان این دانشگاه باشد، به عنوان مثال امیر امارات در سال 2013 میلادی 15 میلیون پوند را به این دانشگاه جهت تاسیس مجتمع اقامتی برای دانشجویان ساند هرست به نام «مجتمع زاید» تاسیس کند.
درآمدهای سرشاری که نصیب انگلیس می شود
دانشگاه ساند هرست به انگلیس قدرت نفوذ بسیاری در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس بخشیده است، چراکه اغلب امرا و شیوخ این کشورها از جمله امارات متحده عربی و قطر فارغ التحصیل این دانشگاه هستند و انگلیس از این موضوع به خوبی برای نفوذ در این کشورها استفاده می کند.
پرداخت هزینه های تحصیل در این دانشگاه و کمک های مالی دیگر به آن موجب شد تا «دیلی میل» مقاله ای تحت عنوان «قطر .. کشور کوچکی در خلیج فارس که انگلیس را خرید» منتشر کند.
گزارش های متعدد و اظهارات بی شماری از افسران دانشگاه ساند هرست - مانند سرهنگ سینوک، کاردار سابق انگلیس در عربستان سعودی در گفتوگو با شبکه خبری بی بی سی - وجود دارد که تاکید می کند، دولت انگلیس بر فارغ التحصیلان این دانشگاه جهت فروش تسلیحات نظامی و امضای قراردادهای فروش و صادرات تسلیحاتی تکیه می کند.
سرمایه گذاری های قطر در انگلیس به اینجا محدود نمی شود، بلکه خاندان ثانی بخش گسترده ای از منطقه کناری وارف را تملک می کند، همچنین با خرید سهام بانک «پارکلز» آن را از ورشکستگی نجات داد.افزون بر آن قطر مالک 20 درصد بورس لندن است. با این حال این تمام مایملک قطر در انگلیس نیست. به این ترتیب مشاهده می شود، استعمار و استثمار کما فی السابق در جهان و در انگلیس وجود دارد و تنها شکل سابق و قدیمی خود را تغییر داده است.
منبع: مشرق
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار