
وی افزود: حال و هوایی که شهدا به کشور ما و روستاها و شهرها می دهند، یاد آوری می کند بیش از 230هزار شهید از بهترین مردم و بهترین جوانان بودند که برای بقا اسلام و حفظ ارزش ها و مبارزه با استکبار جهانی شهید شدند.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه عنصر قدرت نرم ما شهدا هستند، خاطرنشان کرد: دشمنه همیشه انگیزه داشته و دارد و برای تخریب ما آماده بوده اما در دهه اول انقلاب اینقدر ابزار نداشته است تا بتواند به اهداف خود دست یابد.
وی تصریح کرد: ما در دهه 60 امکانات و تکنولوژی امروز را نداشتیم و اکنون سرعت انتشار اطلاعات و امکانات و تکنولوژی های نو بالاست و همگان وصل به شبکه های اجتماعی هستند و دشمن با تمام توان در این عرصه جنگ نرم وارد و علیه انقلاب اسلامی عملیات انجام می دهد.
جوانان ایرانی با وجود انواع هجمه ها در برگزاری برنامه های فرهنگی در خط مقدم هستند
آسودی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر ناتوی فرهنگی بیان کرد: دشمن به صورت سازمان یافته و با بهره گیری از تمام ابزار در صحنه عملیات است و باید احسنت و مرحبا به غیرت مردم و جوانان ایرانی گفت که با این همه هجمه باز در برگزاری برنامه های فرهنگی در خط مقدم هستند.
وی با اشاره به برنامه معنوی اعتکاف اظهار کرد: برای برنامه ای مانند اعتکاف از چهار ماه قبل ثبت نام می شوذد و ما امسال در قرارگاه جنگ نرم برای اعتکاف دانشجویی دوستان کمک برای برگزاری داشتند و بیان می کردند، فقط می تواند برای 30تا30درصد استقبال کنندگان شرایط برگزاری اعتکاف را فراهم کنند.
معاون سابق فرهنگی تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه عرصه بسیار سختی است، بیان کرد: باید کاملاً عرصه را شناخت و اگر نشناختیم و اگر خود را به خواب زدیم دشمن پیش خواهد آمد.
وی افزود: رهبر فرزانه انقلاب از سال 68 آرام آرام موضوع تهاجم را مطرح کرد و نفوذ فرهنگی را گوشزد کردند و خود حضرت آقا بارها تأکید داشتند که «چه کنیم عده ای نمی پذیرند!»، این را توهم و یا تبادل فرهنگی می نامند و نه تهاجم فرههنگی.
آسودی با اشاره به برگزاری یادواره شهدا گفت: این مجالس برای بیداری ماست تا بدانیم پیام شهدا چه بود و ما چه کردیم.
برترین مؤلفه های قدرت نرم شهدا هستند
وی با اشاره به مرکز قدرت انقلاب اسلامی تأکید کرد: دشمنان مرکز قدرت انقلاب اسلامی را فهمیده اند و به دنیا مخابره کرده اند که مرکز قدرت انقلاب اسلامی شهدا هستند و برترین مؤلفه های قدرت نرم همین شهدا هستند.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: باید پیام شهدا دریافت و بدان عمل شود و اگر پیام شهدا دریافت و عمل شود دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند.
وی عنوان کرد: دشمن با تمام سرمایه به میدان آمده و به طور قطع و یقین سرمایه دشمن در قدرت نرم نسبت به قدرت نرم ما بسیار ناچیز است؛ چرا که ما شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت را داریم و آنها ندارند.
حفظ و ارتقای معنویت در خود و جامعه نخستین پیام شهدا است
آسودی با اشاره به پیام شهدا گفت: اولین و مهمترین پیام شهدا حفظ و ارتقای معنویت در خود و جامعه است، شهدا پیام اسلام را خوب درک کردند و زمانی که الهی شدند وصیت نامه نوشتند و این وصیت نامه ها سند محکم و استوار و سند راه ماست برای رسیدن به تعالی و فتح قله ها.
وی با بیان اینکه اگر جوان ما قدرت معنوی بالایی داشته باشد صدها شبکه اجتماعی نیز نمی تواند حریف او بشود، خاطرنشان کرد: با تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) در برابر هجمه های ناجوانمردانه دشمن به شکل های مختلف می توان مبارزه و مقابله کرد.
معاون سابق فرهنگی تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: ما قدرت را از اسلام می دانیم نه از آمریکا و اگر ایمان باشد آمریکا هیچ می شود همانگونه در امام راحل و شهدا آمریکا و ایادی او را ناچیز حساب می کردند و تاکید داشتند«آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و ما آمریکا را زیر پا لِه می کنیم».
وی با اشاره به طنز گویی های سران آمریکا و صهیونیسم در مورد گزینه نظامی گفت: ما از اوباما تشکر می کنیم که گاهی با اشاره به گزینه های روی میز و از جمله نظامی ما را از خستگی در می آورد و با این طنزگویی ها ما را وادار به خنده و گرفتن خستگی می کند.
آسودی با اشاره به دوران دفاع مقدس افزود: ما در سال 1366 گزینه هلی نظامی آمریکا در خلیج فارس را دیدیم و به آمریکا درس دادیم؛ چرا که ما آمریکا را کدخدا نمی دانستیم، حال آنکه امروز برخی او را کدخدا می خوانند.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به پیام دوم شهدا عنوان کرد: ولایتمداری پیام مهم دیگر شهداست، ذوب در ولایت شدن، در تمام وصیت نامه شهدا سفارش به گوش به فرمان بودن ولی فقیه آمده است و شهدا به این مورد عمل کردند و به بیان و نوشته اکتفا نکردند.
شهدا با ولایتمداری و ایمان گزینه های نظامی دشمنان را لگدمال کردند
وی با اشاره به شهید نادر مهدوی به عنوان شهید شاخص بسیج در سال 94 اظهار کرد: این شهید با ولایتمداری و ایمان راسخ آمریکا را در خلیج فارس به ستوه آورد و گزینه های نظامی آنها را لگدمال کردند و نشان داد با دست خالی اما با ایمان و ولایتمداری می توان موفق شد.
آسودی با اشاره به توافق هسته ای گفت: در جریان هسته ای باید حواسها جمع باشد و مراقب نیرنگ دشمن بود؛ چرا که قابل اعتماد نیست، البته امروز برخی می گویند شما به هیچ چیز اعتماد ندارید اما ما تجربه داریم از همین سیستم های نظارت بین المللی مانند آژانس که همین ها پدر ما را درآورده اند،همین آژانس پدر ما را درآورده است،ما چطور اعتماد کنیم به فرآیدی که همه را تعطیل بعد آژانس تایید کند.
وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر قبول نداشتن این فرآیند ادامه داد: این مذاکرات اقدام خوبی بود؛ اما آمریکا دشمن و غیرقابل اعتماد است و باید مراقب شیطنت و توطئه ها و پیمان شکنی های او بود.
آسودی با اشاره به نمونه ای از عهد شکنی آمریکا اظهار کرد: در عملیات کربلای 5 در سال 1366 ما کمر ماشین جنگی عراق را در شلمچه شکستیم و غرب و آمریکا وحشت زده شدند که ختم جنگ با پیروزی ایران همراه شود و بعد از آن قطعنامه 598 را صادر کردند آن هم بعد از هفت سال از جنگ که در این قطعنامه برای اولین بار بندهایی از آن به نفع ما بود مانند آزادی اسرا یا پرداخت غرامت جنگ و مشخص شدن متجاوز تا ما را تطمیع کنند.
وی افزود: صدام این قطعنامه را پذیرفت؛ اما ما نپذیرفتیم البته اما برای نخشتین بار ادبیات جدیدی وارد کردند و گفتند «نه می پذیریم و نه نمی پذیریم» و این جریان یکسال صول کشید تا 27 تیرماه 1367 که عملیات روانی سنگینی علیه امام و انقلاب و رزمندگان توسط استکبار انجام شد.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: برخی در داخل این عملیات روانی را پذیرفته و ما را جنگ طلب و صدام را صلح طلب قلمداد کردند و ما را به دنیا اینگونه معرفی کردند تا اینکه در ساعت 14 روز 27 تیرماه 67 پذیرش قطعنامه اعلام شد.
وی ادامه داد: آمریکایی ها دو روز بعد از پذیرش قطعنامه چراغ سبز به صدام نشان دادند و او از 5 محور به ایران حمله کرد به تصور غلط اینکه مردم توان ندارند و نمی تواند مقابله کنند و شوروی و آمریکا و حکام منطقه به صدام دستور حمله دادند و دشمن تا جاده اهواز خرمشهر و فکه و سومار و میمک حمله را آغاز نمود.
آسودی افزود: ظرف 48 ساعت دشمن با حضور آحاد مردم تا بعد از مرزها به عقب رانده شد و بعد از آن منافقین احمق وطن فروش بیچاره را از سراسر دنیا جمع کرد و عملیات فروغ جاودان را به راه انداخت که به تصورش 24 ساعته تهران را اشغال می کنند اما شیرمردان تیپ قائم در گردنه چهار زبر در کمین آنها نشسته بودند.
وی با اشاره به سخن رهبر انقلاب که «آنکه جلوی آنها ایستاد تیپ قائم بود»؛ تصریح کرد: بیشترین نقش را رزمندگان شاهرود در این عملیات داشتند و منافقین بین تنگه چهار زبر و حسن آباد در باتلاق گرفتار و از کشته های آنها پشته ساخته شد و آمریکا در اینجا نیز شکست خورد.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه به این دلایل مستند آمریکا و اروپا غیر قابل اعتماد هستند، بیان کرد: اوباما اعلام می کند مردم ایران شعار مرگ بر آمریکا نمی دهند جز عده ای تندرو اما باید به او گفت چرا دهنت را باز و چشمانت را می بندی، اگر چشمانت را باز کنی شعار«مرگ بر آمریکا» را با مشت های گره کرده می بینی.
«مرگ بر آمریکا» شعار استراتژیک انقلاب اسلامی است
وی تاکید کرد: مهمترین شعار استراتژیک انقلاب اسلامی که همه آحاد ملت ایران آن را سر می دهند شعار «مرگ بر آمریکا» است.
آسودی با اشاره به رفت آمدهای اروپایی ها به کشور گفت: اروپایی ها به اعتراف خودشان برای بدست گرفتن بازار ایران و درآوردن خود از منجلاب رکود اقتصادی و نجات از بیکاری جوانان خود به ایران می آیند و ما باید مراقب باشیم.
معاون سابق فرهنگی تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه با تاکید بر مراقبت از دستاوردهای هسته ای افزود: باید زحمات دانشمندانمان را حفظ کنیم و مراقب باشیم که دشمنان می خاهند قدرت ما را از ما بگیرند و باید پیام شهدا را به خوبی دریافت و عمل کنیمکه قطعاً آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.