خبرهای داغ:
نماینده پارلمان پاکستان:

آمریکا برای راه‌اندازی خط لوله صلح سنگ‌اندازی نکند

نماینده پارلمان پاکستان گفت: اسلام‌آباد متحد آمریکا در مبارزه با تروریسم بوده بنابراین واشنگتن باید با درک نیازهای این کشور در مسیر اجرای پروژه واردات گاز از ایران سنگ‌اندازی نکند.
کد خبر: ۸۵۵۴۲۵۳
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸

به گزارش بسیج، «فاروق ستار» نماینده پارلمانی حزب متحده قومی مومنت در مجلس ملی و عضو کمیته هماهنگی این حزب با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص عدم امکان اجرایی شدن خط لوله صلح پس از توافق با ایران اظهار داشت: مخالفت آمریکا با اجرای پروژه خط لوله صلح، آن هم بعد از توافق هسته‌ای با ایران غیر قابل درک و تأسف برانگیز است.

وی افزود: پاکستان متحد آمریکا در مبارزه با تروریسم بوده بنابراین واشنگتن باید با درک نیازهای این کشور در مسیر اجرای پروژه واردات گاز از ایران سنگ‌اندازی نکند.

نماینده پارلمانی حزب متحده قومی مومنت گفت: بعد از انتشار خبر جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای بین ایران و کشورهای 1+5 تصور می‌شد تحریم‌های این کشور برداشته شود و بتوانیم روابط تجاری و اقتصادی با این کشور را گسترش دهیم.

فاروق ستار تأکید کرد: برداشته نشدن تحریم‌های ایران نه تنها پروژه خط لوله صلح را تحت تأثیر قرار داده است بلکه بر گسترش همکاری‌های همه جانبه با این کشور نیز تأثیر گذار است.

نماینده پارلمانی حزب متحده قومی مومنت گفت: قرارداد پروژه خط لوله صلح در دولت قبلی به امضا رسید و اگر به موقع کار بر روی این پروژه آغاز می‌شد، شاهد دریافت گاز از ایران بودیم.

وی افزود: واردات گاز از ایران نیازهای انرژی پاکستان را تأمین می‌کند و تأخیر در اجرای این پروژه به ضرر اسلام‌آباد است زیرا از یک سو باید جریمه پرداخت کند و از طرف دیگر همچنان با مشکل کمبود انرژی مواجه خواهد بود.

فاروق ستار تأکید کرد: خط لوله گاز تاپی نمی‌تواند جایگزین خط لوله صلح شود زیرا هر پروژه‌ای اهمیت خود را دارد علاوه بر آن برنامه واردات گاز از ایران تا حد زیادی تکمیل شده است اما کار بر روی پروژه واردات گاز از ترکمنستان تاکنون آغاز نشده است.

نماینده پارلمانی حزب متحده قومی مومنت در پایان تصریح کرد: پاکستان نمی‌تواند بدون تأمین نیازهای انرژی خود پیشرفت کند.

هفته گذشته، «مارک تونر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: تحریم‌های مربوط به خط لوله گاز ایران-پاکستان همچنان به قوت خود باقی است و تحت تأثیر توافق هسته‌ای ایران قرار نگرفته است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار