به گزارش بسیج، علی عبدی دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در نشست خبری که پیرامون شانزدهمین نشست سالیانه این اتحادیه برگزار شد، گفت: نشست سالیانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان فرصتی است برای بیان دغدغهها و روند پرشتاب دولت یازدهم به سمت بستن فضای نقد و انتقاد یکی از مهمترین دغدغههایی بود که سال گذشته در فضای دانشگاهها با آن دست به گریبان بودیم.
وی افزود: در 2 سالی که گذشت ما دیدیم که حتی کوچکترین نقدهای دلسوزان نظام توسط مسئولان دولت تحمل نمیشد، حتی آنهایی هم که رویکرد اصلاح طلبی داشتند هم نمیتوانستند به راحتی از دولت انتقاد کنند و شاهد بودیم در این مدت شدیدترین برخوردها با منتقدان شده است.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: مسئولان دولت حتی در افتتاح سال تحصیلی که هر ساله با حضور رئیس جمهور در یکی از دانشگاهها برگزار میشود به دانشجویان اجازه صحبت و انتقاد از رئیس جمهور و دولت را ندادند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل اضافه کرد: متاسفانه در دولت جدید به شکل دیکتاتورمآبانهای با منتقدان برخورد میشود. و این برخوردها تا آنجایی پیش رفته که وزیر ارشاد در روز خبرنگار به جای اینکه تلاش کند کدورتهای بین دولت و رسانهها برطرف شود به یکی از رسانهها اشاره میکند و میگوید اگر آن رسانه باز هم بخواهد حرفهای انتقادآمیز بزند مجوز آن را برای همیشه لغو میکنیم.
عبدی خاطرنشان کرد: برخوردها با منتقدان نشان میدهد نگاه دیکتاتورمآبانه در وجود دولت نفوذ کرده و امروز شاهدیم مسئولان رده پائین هم حاضر نیستند در جلسات دانشجویی حاضر شده و به سوالات دانشجویان پاسخ دهند.
وی ادامه داد: در حوزه مسائل هستهای امروز سوالات متعددی وجود دارد و لازم است به سوالات افراد در حوزه آکادمیک جواب داده شود ولی متاسفانه در این حوزه هم هیچ کدام از مسئولین حاضر به پاسخگویی نیستند.
عبدی در ادامه گفت: دومین دغدغه و مسئله ما که در دو سال اخیر شاهد آن بودیم، برخورد کاریکاتوری با موضوع فساد است. متاسفانه طی این سالها مبارزه با فساد به عنوان یک اهرم فشار برای ضربه زدن به گروههای مخالف تبدیل شده است.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل افزود: اگر دولت قصد دارد به پروندههای فساد رسیدگی کند بهتر است اولین اقدامش برکناری وزیر نفت باشد.
وی گفت: اینکه دولت سعی میکند از این ابزار به عنوان اهرم فشاری استفاده کند کوچکترین اثر آن بیاعتمادی مردم به مسئولین و کیان انقلاب اسلامی است.
این فعال دانشجویی یادآور شد: سومین دغدغه ما در دو سال اخیر پیشبینی و تحلیل درباره آینده استکبارستیزی است، همان سوالی که نماینده اتحادیه در دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب پرسید.
وی افزود: ما معتقدیم نظام جمهوری اسلامی قرار است در دنیا مستقل زندگی کند نه اینکه آزادی خود را تحت سیطره دیگران قرار دهد و یا به کشوری اجازه دهد آزادیاش را تحت سیطره بگیرد. ما دانشجویان انقلابی وظیفه خود را در حفظ و حراست از آرمانهای انقلاب که مهمترین آن استقلال و آزادی است، انجام می دهیم و تلاش میکنیم تا نشان دهیم استکبارستیزی در ذات جمهوری اسلامی است.
عبدی تاکید کرد: ما وظیفه خود میدانیم بر اصول انقلاب پافشاری کنیم. حتی اگر برخیها بخواهند استکبارستیزی را از انقلاب بگیرند و معمار بزرگ انقلاب را علیه استکبارستیزی نشان دهند. انتخابات سالهای گذشته نشان داد که کسانی که این شعارهای شاذ را از زبان بزرگان مطرح میکنند هیچگاه مورد قبول مردم نبودهاند.
وی با اشاره برگزاری انتخابات مجلس در سال جاری ادامه داد: ما اجازه نمیدهیم کسانی که در فتنه 88 حضور داشته و قصد براندازی نظام را داشتند به مجلس وارد شوند. این افراد امروز سعی دارند خود را به عرصه سیاسی بازگردانند و یا چهرههای کمتر رسانهای شده خودشان را که احتمال تایید از سوی شورای نگهبان را دارند، برای انتخابات معرفی کنند، که ما اجازه چنین کاری را نخواهیم داد.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در خاتمه گفت: وظیفه ما بیان معیارهایی است که یک نماینده خوب باید داشته باشد که مهمترین آن پایبندی به منافع نظام و دست نداشتن در بر اندازی نظام است.