نقش صهیونیسمها در کمرنگی تغذیه روح و گسترش فست فودها
به گزارش بسیج، علیرضا ابوالفضلی محقق و پژوهشگر طب اظهار کرد: تعریف طب اسلامی و فرق آن با طبهای دیگر مانند طب ایرانی یا طب بومی, چینی و هندی بسیار متفاوت است.
به گفته وی تعریف طب اسلامی اهم از تغذیه روح و جسم است, آنقدری که ما به جسم اشاره داریم و تندرستی و سلامت همه در یک چارتی تعریف شده است که بهترین سرویس خدماتی را به جسم دهیم.
این محقق و پژوهشگر طب افزود: اما هر انسانی از 2 بُعد تشکیل شده است، بُعد روحی و بُعد جسمی، ما آنقدر که به جسم میپردازیم از روح غافلیم. توجه شود که در طب کلاسیک نیز همه به اتفاق قائل به این هستند که خیلی از بیماریهای جسمی منشأ آن بیماریهای روحی است.
ابوالفضلی عنوان کرد: مثلاً همین بیماری "ام اس" یا "افسردگیهای مزمن" تماماً از روح سرچشمه میگیرد و اگر ما بتوانیم همانطور که به جسم میپردازیم به روح هم توجه کنیم که بیشتر مورد توجه طب اسلامی است یعنی آن چیزی که قرآن و اهل بیت گفتند, اگر از همین مکتب و آموزهها الهام بگیریم و یک چارتی را تعریف کنیم, بسیار اثرگذار است.
وی ادامه داد:گرچه طب اسلامی جایگاه خود دارد, منتها صهیونیسم جهانی خیلی زیرکانه کار میکند و این موضوع را خیلی کمرنگ و گوشه نشین کرده است، مثلاً در بحث تغذیه که هم اکنون متاسفانه در کشور ما به عنوان پایگاه جهان تشیع غذاهایی اهم از فست فودها و همه دارای متریال غذایی است که دارای مواد نگهدارنده هستند.
این محقق و پژوهشگر طب خاطرنشان کرد: اگر افراد خیلی ریز بین شوند و یک تحقیق پروپزال خوبی را ارائه دهند, آخر به این میرسند که حتماً باید آسیب شناسی شود که منشا این غذاها از کجاست و آخر سر به صهیونیسم میرسیم، یعنی صهیونیسم ریشه در عمق تغذیه جسم ما کرده است و عملاً تغذیه روح ما را کمرنگ کردند و همه نیز غافلند و این به یک قشر خاص بسنده نیست، یعنی حتی پزشکان, اطبا و حکما همه از این مقوله غافلند و وقتی در جامعه نگاه میکنیم, میبینیم بسیاری از مشکلاتی که وجود دارد ریشه آن را پیدا نمیکنیم.