۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
08:24
کد خبر : 8555838
۱۰:۱۴

۱۳۹۴/۰۵/۲۶
توسط یک بانوی نیکوکار لارستانی

هزینه بیمه عمر و سرمایه‌گذاری 40 کودک یتیم تامین شد

مدیر کمیته امداد لارستان از پرداخت حق بیمه عمر و سرمایه‌گذاری برای 40 کودک یتیم توسط یک بانوی نیکوکار لارستانی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج فارس هوشنگ دلاور اظهار داشت: به‌منظور حمایت از کودکان زیر پوشش طرح‌های اکرام ایتام کمیته امداد امام خمینی از طریق ارائه بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری، تعداد بسیاری از مشمولان این طرح در لارستان، زیر پوشش بیمه عمر و سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرند و بیمه‌نامه‌های آنان صادر می‌شود.

وی افزود: افراد زیر پوشش این طرح علاوه بر برخورداری از پوشش‌های بیمه‌ای متنوع در پایان مدت بیمه‌نامه نیز می‌توانند برای ازدواج، اشتغال و خرید خانه از اندوخته بیمه‌نامه بهره‌مند شوند.

مدیر کمیته امداد لارستان تصریح کرد: در این راستا، یک بانوی نیکوکار لارستانی با اختصاص هرماه 10 میلیون ریال هزینه بیمه عمر و سرمایه‌گذاری 40 کودک یتیم را بر عهده گرفت.

این مقام مسئول افزود: نگاه به آینده ایتام و تلاش برای توانمندسازی آن‌ها از اهداف کمیته امداد است و در این زمینه تلاش برای ترغیب و هدایت کمک‌های خیران و نیک‌اندیشان بدین سمت در دستور کار قرار گرفته که اقدام درخور توجه این بانوی خیّر لارستانی نشان از توجه به آینده این کودکان یتیم است.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید