به گزارش بسیج، «اسماعیل مطهر الشامی» مفسر سیاسی یمنی روز یکشنبه در حاشیه هشتمین مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی در تهران تصریح کرد: رژیم عربستان سعودی برای تقسیم شهر عدن در جنوب یمن به عنوان یک بندر بسیار راهبردی تلاش می کند.
وی در ادامه افزود: امارات متحده عربی هم به دنبال تقسیم عدن است تا از منابع این منطقه مهم بهره برداری کند.
این مفسیر سیاسی گفت: گروه مقاومت انصارالله یک جنبش مردمی است که علیه القاعده مبارزه می کند، القاعده گروهی است که از حمایت کامل رژیم سعودی برخوردار است. همچنین، شبه نظامیان وفادار به منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن نیز با شبه نظامیان القاعده اتحاد نزدیکی دارند. تروریست های القاعده و شبه نظامیان طرفدار هادی از سوی رژیم عربستان سعودی و همین طور آمریکا حمایت می شوند.
وی در پاسخ به این سئوال که علت اصلی جنگ عربستان در یمن چیست، تاکید کرد: عربستان سعودی زمانی تصمیم به حمله به یمن گرفت که یمن قصد داشت به کشوری مستقل تبدیل شود. رژیم سعودی به این دلیل جنگ را علیه یمن به راه انداخت چون همواره به دنبال مجبور کردن یمن برای پیروی از سیاست های خود بوده است.
وی در ادامه در خصوص اوضاع انسانی در یمن نیز گفت: اوضاع انسانی در حال بدتر شدن است. مردم یمن از کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی رنج می برند. گروه های زیادی از مردم به حال خود رها شده اند. بیمارستان های یمن در وضعیت ناامید کننده به سر می برند، تعداد زیادی از مردم به خاطر کمبود خون و اکسیژن جان خود را از دست می دهند. بیمارستان ها با قطع مکرر برق روبرو می شوند و قادر به ارائه خدمات به مردم نیستند.
الشامی ضمن محکوم کردن سکوت جامعه بین المللی در قبال کشتار مردم بی گناه یمن به دست رژیم سعودی گفت: واقعا نمی دانم چرا جامعه بین المللی در خصوص تجاوز عربستان سعودی به یمن ساکت مانده است. من تنها می دانم که همه سازمان های بین المللی و سازمان ملل در زمینه یمن از سیاست های آمریکا تبعیت می کنند. آنها ( آمریکا و عربستان سعودی) از این جنگ سود می برند. آنها خشمگین هستند چرا که شعار اصلی یمنی ها "الله اکبر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و اسلام پیروز خواهد شد،" است.
این تحلیلگر مسائل سیاسی خواستار حمایت رسانه های خبری از مردم یمن و پوشش گسترده تحولات این کشور عربی شد و گفت: سازماندهی سمینارها و کنفرانس های بین المللی در خصوص جنگ عربستان علیه یمن می تواند نقشی مهم در پایان داده به بحران در این کشور فقیر داشته باشد.
برای مشاهده نسخه انگلیسی این مصاحبه اینجا کلیک کنید.