خبرهای داغ:
صفارهرندی در رونمایی از کتاب «رهبر احیاگر»:

جهان، تشنه شنیدن نسخه عملی شده احیاگری در دوران جدید است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تفاوتی میان احیاگری حضرت ا مام(ره) و خلف شایسته ایشان، مقام معظم رهبری، با دیگر احیاگران در جهان اسلام وجود دارد و آن، احیای اندیشه‌های اسلامی در علی‌العرض بود.
کد خبر: ۸۵۵۶۶۷۱
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷

به‌گزارش بسیج، مراسم رونمایی از کتاب «رهبر احیاگر» ترجمه کتاب «الولی المُجَدد» تألیف شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان ساعاتی پیش در خبرگزاری تسنیم برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان، حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیدعبدالله صفی‌الدین نماینده حزب الله در تهران، شیخ حسن بغدادی عضو شورای مرکزی مجلس حزب الله لبنان و مسئول مؤسسه حفظ میراث فرهنگی و دینی جبل عامل، شریعتمدار رایزن فرهنگی ایران در لبنان، سردار سلامی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان فرهنگی حضور داشتند.

محمد حسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در این مراسم ضمن تقدیر از نگارش این کتاب گفت: رهبران و احیاگران در تاریخ اسلام  ایران کم نبودند. کسانی که در دوره‌های مختلف قیام کردند و برای تجدید بنای فکری و فرهنگی قویم و استواری که در مرور ایام بر آن گرد و غبار تحریف و غفلت و غیره نشسته است، قدم برداشتند که کار همه آنها قابل ستایش است؛ چهره‌های شاخصی که بارها از آنها در صد سال اخیر هم در ایران و هم در جهان اسلام یاد شده است. 

وی افزود: اما تفاوتی میان احیاگری حضرت امام(ره) و خلف شایسته ایشان، مقام معظم رهبری، با دیگران وجود دارد و آن اینکه اینها موفق شدند مبانی احیای اندیشه اسلامی را در روی زمین محقق کنند. این تحقق اندیشه‌ها هنر یک شخصیت بزرگی مثل امام(ره) به عنوان بنیانگذار نظام و شایستگی‌های رهبر انقلاب در استمرار بخشیدن و توفیق عبور دادن نظام در عقبه‌های دشوار است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه این را نمی‌توان در زمره احیاگری گذشته قرار داد، افزود: از این جهت جهان تشنه این است که این نسخه عملی شده را بشنود و ببیند. من اینجا به کار ستودنی شیخ نعیم قاسم اشاره می‌کنم. این کار در حالی توسط ایشان سامان یافته که انتظارهای فراوانی در میان کشورهای اسلامی و خارج از آن برای بیشتر دانستن منویات چنین رهبری وجود دارد؛ کسی که تأثیر او غیرقابل انکار است که دشمن نیز اعتراف می‌کند و دوست هم با رضایت به سراغش می‌آید. شخصیتی مانند رهبر معظم انقلاب یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های جهان معاصر هستند؛ نه از باب اینکه بلاتشبیه همانند خیلی از چهره‌های دیکتاتور که شهرت یافتند، بلکه به واسطه اندیشه‌‌هایشان قلب‌ها را تسخیر کردند. کتاب شیخ نعیم قاسم در حقیقت پاسخی است به نیازی که امروز در جهان در این زمینه وجود دارد.

صفار هرندی به دیگر جنبه‌های کتاب «رهبر احیاگر» اشاره کرد و یادآور شد: اهمیت این کار از آن جهت است که روایتگری کتاب از سوی کسی صورت می‌گیرد که از حیث ظاهری نسبت چندانی با رهبر انقلاب ندارد؛ مثلاً اینکه در ایران زندگی نمی‌کند و یا از اطرافیان رهبر معظم انقلاب نیست. اشتیاق نویسنده برای رفتن به سراغ چنین کاری برحسب محتواست. نکته دیگر شخصیت خود جناب شیخ نعیم قاسم در اهمیت این کتاب موضوعیت دارد. چون ایشان یکی از چهره‌‌های شاخص مهمترین وقایع دوران معاصر ما هستند. نمی‌توان مقاومت جانانه‌ای که یک شجره طیبه را در عصر ما به راه انداخته است، دست کم گرفت. ایشان جزء سلسله‌جنبانان چنین حرکتی هستند و در رتبه دوم در هدایت این منظومه جهادی قرار دارند. وقتی از نگاه چنین شخصیتی به سراغ قائد اعظم این جهاد می‌رویم، اهمیت را درمی‌یابیم. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به دیگر نکات مهم در نگارش این کتاب اشاره کرد و افزود: دیگر نکته اینکه آنچه که ایشان وجه اهتمام خود قرار دادند، طبعاً برای من هم مهم است. ایشان در این کتاب 26 نکته را از رفتارها و سخنان رهبر معظم انقلاب در موضوعات مختلف استخراج کردند. این 26 نکته در حقیقت مهمترین نکات از نگاه کسی است که از میانه میدان حرکت دهنده بخش عظیمی از حرکت جهادی است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار