خبرهای داغ:
یک متخصص طب سنتی:

استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود

یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه می‌تواند موجب کاهش کارایی ذهنی دانش آموزان و دانشجویان شود. برای اصلاح پنیر تازه ،می‌توان از مغز گردو، آویشن، عسل، نعنا و سبزی‌های معطر استفاده کرد.
کد خبر: ۸۵۵۶۷۸۳
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۲

به گزارش بسیج، طب سنتی ایران طبی پیشگیرانه است و پیشگیری از بیماری‌ها سرلوحه طب سنتی است و رعایت اصول حفظ سلامتی نقش بسزایی در سلامت افراد جامعه ایفا می‌کند.

نکات سلامتی بخش

ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه می‌تواند موجب کاهش کارایی ذهنی دانش آموزان و دانشجویان شود.

-برای اصلاح پنیر تازه ،می‌توان از مغز گردو، آویشن، عسل، نعنا و سبزی‌های معطر استفاده کرد.

به گفته وی مصرف زیاد بادمجان باعث درد و سنگینی پهلو، تیره و بد رنگ شدن پوست و تولید سودا در بدن می‌شود.

-برای پیشگیری از عوارض مصرف بادمجان می‌توان آن را با روغن, گوشت و سرکه پخت.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف زیاد غذاهایی مانند بادمجان، کلم، عدس، گوشت گاو و سوسیس و کالباس باعث ایجاد رویاهای سیاه, ترسناک و خواب‌های پریشان می‌شود.

-بهترین گوشت برای افراد سالم، گوشت گوسفند است به ویژه قسمت بالا تنه شامل دست و سینه از ران بهتر است. گوشت بخش‌های داخلی  نسبت به بخش‌های خارجی نرم‌تر و لطیف‌تر است.

رضایی پور بیان داشت: طبیعت قارچ  سرد و تر بوده ، نفاّخ و دیر هضم است و می‌تواند موجب درد معده و قولنج شود.

-مصرف زیاد قارچ، باعث انسداد در رگ‌ها و کبد می‌شود. بهتر است قارچ را با نمک و شوید پخت و از ادویه‌های گرم مانند آویشن، فلفل، زنجبیل، زیره و روغن کنجد و روغن زیتون در طبخ آن به کار برده شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار