خبرهای داغ:

استقبال ضدانقلاب و زنجیره ای ها از یاداشت علیه شریعتمداری

این یادداشت با استقبال قابل توجهی از سوی رسانه های ضد انقلاب و روزنامه ها و رسانه های زنجیره ای اصلاح طلبان و حامی دولت قرار گرفت.
کد خبر: ۸۵۵۶۸۵۳
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۷
به گزارش خبرگزاری بسیج روز گذشته در واکنش به سرمقاله اخیر حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان یادداشتی در فضای مجازی منتشر شد که با اشاره به این مقاله و انتقاد از آن، شریعتمداری را مجاز به انتشار چنین مطالبی ندانسته و این سرمقاله را که مستند به فرمایشات صریح رهبر انقلاب بود، مغایر با نظر ایشان تلقی کرده بود.

ساعاتی پس از انتشار، این یادداشت با استقبال قابل توجهی از سوی رسانه های ضد انقلاب و در روز بعد، روزنامه ها و رسانه های زنجیره ای اصلاح طلبان و حامی دولت قرار گرفت.

گفتنی است بعد از انتشار یادداشت شریعتمداری خبرگزاری بسیج در گزارشی از بازتاب این یادداشت در رسانه های خارجی عنوان کرده بود که رسانه های غربی این یادداشت را اولین نشانه مخالفت رهبر معظم انقلاب با توافق هسته ای عنوان کرده یودند.

رادیو فردا

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری

رادیو فردا با انتشار خلاصه ای از یادداشت حسین شریعتمداری و پاسخ حمیدرضا مقدم فر در جایگاه حقوقی خود (معاونت فرهنگی – اجتماعی سپاه پاسداران) در انتقاد به یادداشت سردبیر و مدیر مسئول کیهان؛ به بازتاب این خبر پرداخت.

روزنامه آفتاب یزد
استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری
آفتاب یزد فضای سیاسی ایجاد شده پس از واکنش مقدم فر به شریعتمداری را برای عقده گشایی خود از حسین شریعتمداری مناسب دیده و در گزارشی نوشت:

«زبانش همواره تند است و کامش همیشه تلخ. مشخص نیست از سپهر سیاسی کشور چه چیز می‌خواهد که اینقدر ترش روی و تند خو است و با شادی و وفاق ملی شیرین که سهل است حداقل ملس و معتدل هم نمی‌شود. لباس طلبکاران را از تن به در نمی‌کند و فصل الخطابی، برایش وجود ندارد. گویی متون، حال سخنرانی باشد، مصاحبه یا نشست خبری، به صورت کلمات در هم‌ریخته در مقابلش قرار می‌گیرند و وی هرگونه که بخواهد آن‌ها را با آرایش دلخواهش کنارهم می‌گذارد. اگر خدای ناکرده اتفاقی در عرصه سیاسی کشور روی دهد که باب میلش نباشد برای به رشته تحریر در آوردن افکار دلواپسانه اش از ایراد هرگونه الفاظ درشت دریغ نمی‌کند. همانگونه که پیروزی حسن روحانی در انتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ به مذاقش خوش نیامد و در این دوسالی هم که از عمر دولت تدبیر و امید می‌گذرد برای این دولت سنگ تمام گذاشت. نکته حائز اهمیت این است که برایش تفاوتی نمی‌کند هدفش شخص دوم مملکت باشد یا رئیس دستگاه دیپلماسی کشور، مهم این است که با تیرهایش این افراد را نشانه برود و
به سر منزل مقصود، دست یابد. در این راه آنقدر زیاده روی کرده که صدای کسانی را درآورده است که با او در یک طیف و جناح قرار می‌گیرند. واضح و مبرهن است که این سخنان در وصف حسین شریعتمداری می‌گنجد. این روزها اصولگرایان حتی رادیکال ترین و خاص ترین شان نیز از خط و مشی او انتقاد می‌کنند. به طوری که حمیدرضا مقدم فر مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران طی یادداشتی به عملکرد او واکنش نشان داد و گفت ... »

من و تو ۱

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


اتاق خبر شبکه تلویزیونی من و تو ۱، نیز ضمن انتشار این خبر نوشت:
«او در نامه‌ی خود آورده که شریعتمداری موضع خود را به جای مواضع رهبر ایران اعلام می‌کند در صورتی که آیت‌لله خامنه‌ای خود در این باره به روشنی حرف زده است.»

روزنامه شرق

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


روزنامه زنجیره ای شرق، واکنش مقدم فر به یادداشت حسین شریعتمداری را در صفحه اول خود با عنوان شکاف هسته ای اصولگرایان منتشر کرد و به گزارشی تحلیلی دراین زمینه پرداخت و نوشت:
توافق هسته‌ای بانی شکاف در جریان اصولگرایی شده است. هشداری که پیش‌ازاین هم داده شده بود. واکنش مشاور فرهنگی سپاه و مدیرعامل سابق فارس به سرمقاله مدیرمسئول کیهان تا این لحظه، مصداق بارز این هشدار است.

همچنین شرق نوشت: روزنامه شرق نیز در یادداشتی رندانه، با استفاده از این یادداشت، تلاش کرد، توافقی که از سوی برخی جریانات بصورت یکطرفه در حال تحمیل به نظام است را توافق کل نظام معرفی کند و با ارائه تحلیلی انحرافی، اصولگرایان را به دو گروه تندرو و مایل به اعتدال تقسیم کند و بعد از این تقسیم چنین برداشتی را از وضعیت سیاسی اصولگرایان در مقابل توافق هسته ای ارائه کند: « بزرگان اصولگرا، مشخصا چهره‌های شاخص، استخوان‌دار و گاه متمایل به راست سنتی، توافق هسته‌ای را نه دستاورد دولت روحانی، بلکه دستاورد نظام جمهوری اسلامی قلمداد کرده‌اند و معتقدند بازی جناح‌ها اینجا محلی از اعراب ندارد. جریان پایداری و دلواپس، اما نظر دیگری دارند.

پرسش اساسی این است که چرا برخی از اصولگرایان به‌دنبال جداکردن سرنوشت «برجام» از کلیت نظام‌اند و آن را وجه‌المصالحه دعواهای جناحی- سیاسی قرار داده‌اند؟ آیا این صرفا یک تفاوت نگرشی است؟ یا به منافع متناقض درون‌گروهی این جریان بازمی‌گردد؟ آیا به چند چهره اصولگرا محدود می‌ماند یا آغازی است بر تولد یک جریان جدید در اصولگرایی. جریانی که نزدیکی بیشتری به طیف «احمدی‌نژادی‌ها» و «دلواپسان» دارد. دراین‌صورت باید به‌زودی منتظر شفاف‌ترشدن خطوط و جابه‌جایی برخی چهره‌ها بین دو طیف معتدل و تندرو اصولگرا بود. »


روزنامه فرهیختگان

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


روزنامه زنجیره ای فرهیختگان نیز در صفحه ۴ امروز خود با تیتر انتقاد به تحلیل های کیهانی با انتشار متن واکنش مقدم فر نوشت:
«"چرا اصرار دارید به مخاطبان خود تفهیم کنید که رهبر معظم انقلاب مثل من فکر می‌کند؟! مثل من تحلیل می‌کند؟! و مثل من می‌فهمد؟!" جمله‌ای که خواندید، نه اظهارنظر یکی از روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلب یا منتقد روزنامه کیهان است و نه صحبت‌های یک اپوزیسیون خار‌ج‌نشین بلکه صحبت‌های معاون فرهنگی سپاه پاسداران است.»

رادیو زمانه

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


رادیو زمانه دیگر رسانه ی ضد انقلاب نیز در حالی که متن یادداشت مقدم فر را در جواب به حسین شریعتمداری منتشر کرد؛ در انتهای گزارش خود نوشت:
«روزنامه نیویورک تایمز در مصاحبه‌ای که با حسین شریعتمداری (سال ۲۰۰۷) انجام داده است، درباره او می‌نویسد: «او صدای ایران تندرو است، نه تنها تندرو بلکه رادیکال، امنیتی و غیرقابل انعطاف»

عصر ایران

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


عصر ایران، از رسانه های اصلاح طلب نیز این یادداشت استقبال ویژه ای به عمل آورد.
روزنامه روزان

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


روزان از روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلبان نیز تیتر یک صفحه اول خود را به یادداشت نگاری علیه شریعتمداری اختصاص داد و نوشت: «از آنجايى كه حسين شريعتمدارى در ابتداى هفته جارى نه تنها بارديگر انتقادات تندى عليه توافق هسته اى در روزنامه كيهان مطرح كرده بود بلكه در يادداشت خود نوشته بود كه رهبر انقلاب از توافق هسته ای ناراضی است. اين اظهارات شريعتمدارى با واكنش حميدرضا مقدم فر معاون فرهنگى سپاه مواجه شد. وى در قسمتى از يادداشت خود خطاب به حسين شريعتمدارى نوشت ... »

دویچه وله فارسی

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


دویچه وله فارسی نیز در راستا با دیگر رسانه های خارجی به نشر این یادداشت پرداخت و در انتها نوشت:
«بحث بر سر نحوه بررسی توافقنامه وین در ایران بالا گرفته است. رهبر جمهوری اسلامی بدون اشاره به نهاد قانونی مشخصی، خواستار بررسی این توافق در مجاری قانونی شد.
دولت معتقد است که توافق بهتر است در شورای عالی امنیت ملی تصویب شود اما جریانات تندرو در مجلس می‌گویند باید این توافقنامه به تصویب مجلس ایران برسد.»

انتخاب

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


وب سایت خبری انتخاب، از حامیان دولت راستگویان نیز از این یادداشت استقبال کرد.

بی بی سی فارسی

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


بی بی سی فارسی ضمن انتشار بخش قابل توجهی از این یادداشت نوشت:
«مشاور فرهنگی - رسانه ای فرمانده سپاه پاسداران، با انتقاد از سرمقاله دو روز پیش کیهان به قلم حسین شریعتمداری مدیرمسئول این روزنامه و نماینده رهبر ایران در موسسه کیهان، به وی توصیه کرد که "حداکثر، مواضع خود را اعلام کند و نه اینکه از زبان رهبری سخنی بگوید".»

روزنامه شهروند

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری


روزنامه زنجیره ای اصلاح طلب شهروند نیز در صفحه سیاست خود با تیتر واکنش یک مقام سپاه به یادداشت حسین شریعتمداری "چگونه تفهیم می کنید که رهبرانقلاب مثل من فکرمی کند" به باز نشر واکنش مقدم فر پرداخت

روزنامه قانون

استقبال رسانه های ضدانقلاب و زنجیره ای از یاداشت انتقادی علیه شریعتمداری

روزنامه زنجیره ای اصلاح طلب قانون نیز این یادداشت را فرصت مناسبی برای سوژه خود در سرمقاله امروز خود دانست تا با تیتر "پايان عصرسخنگويي از زبان رهبري" بتواند با حمله به شریعتمداری هم به عقده گشایی خویش از روزنامه کیهان و شخص حسین شریعتمداری بپردازد و هم سعی در ایجاد دوگانگی میان سپاه و طیف منتقد توافق هسته ای کند بطوریکه این روزنامه در بخش های از سرمقاله امروز خود می نویسد:

«يادداشت معاون فرهنگي سپاه پاسداران كه يكشنبه شب روي خروجي خبرگزاري تسنيم رفت، حاوي نكات بسيار مهمي بود.گذشته از نفس نوشتن يادداشت كه تقابلي آشكار را در رويارويي با روزنامه‌ كيهان نمايان مي‌كند، نشان مي‌دهد كار بي‌توجهي كيهان به تذكرات از بيان آن در پشت‌درهاي بسته گذشته و ناگزير مسئله به سطح رسانه‌ها كشيده شده است. با اين حال به باور نگارنده مهم‌تر از آنچه آقاي مقدم‌فر در اين يادداشت بيان كرده است، مسائلي بود كه او از بيانش خودداري و تنها با نوشتن «...» آن را گوشزد كرد.
درباره اين اتفاق چند نكته بسيار مهم قابل طرح است. اول: نفس نوشته شدن اين يادداشت و انتشارش در خبرگزاري وابسته به سپاه، يك نشانه مهم است. اينكه مقدم‌فر‌ها اكنون خودشان را در وضعيتي مي بينند كه به ناچار وآشكار به شريعتمداري تذكر دهند را دستكم نگيرد. ..»



ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار