رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد عنوان کرد:

کمبود 500تخت بیمارستانی در چهارمحال و بختیاری

کد خبر: ۸۵۵۸۹۹۹
|
۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۵

رئيس دانشگاه علوم پزشكی شهركرد از راه اندازی بيمارستان 200 تختخوابی با مساحت 14 هزار و 500 مترمربع در كنار بيمارستان هاجر سلام الله علیها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر هاشم زاده تكميل مراكز بهداشتي درماني شهرستانها را از اقدامات دانشگاه علوم پزشكي در سال جاري عنوان كرد و افزود:ساخت شهرك سلامت كه يك مركز توريست درماني در سطح كشور خواهد شد از ديگر برنامه هاي اين مركز است كه فاز صفر آن انجام شده است و در حال رايزني با استانداري و ميراث فرهنگي و گردشگري جهت ساخت و تكميل آن هستيم.

وي افزود:در تلاش هستيم تا يك مركز ناباروري در استان ايجاد كنيم تا همشهريان عزيز براي رفع مشكلات ناباروري خود به استانهاي ديگر سفر نكنند و با هزينه كمتر مشكلشان مرتفع شود.

هاشم زاده با بيان اينكه استان چهارمحال و بختياري با كمبود 500 تخت بيمارستان مواجه است افزود:در تلاش هستيم تا با احداث بيمارستان 200 تختی در شهركرد اين مشكل را تا حدي كاهش دهيم.

در ادامه معاون توسعه و مديريت منابع دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت:200 مركز بهداشت و خانه بهداشت با هزينه اي بالغ بر 8/4 ميليارد تومان در حال ساخت يا تعمير مي باشد .

رئيسي افزود:در سال جاري 5/8 ميليارد تومان جهت تجهيزات پزشكي و12 ميليارد تومان در حوزه درمان هزينه شده است.

وي بازسازي كلينيك لردگان،بازسازي بخش هاي زايمان،توسعه اورژانس كاشاني،توسعه بخش هاي شيمي درماني را از ديگر فعاليت هاي در دست اقدام عنوان كرد و افزود سه پايگاه اورژانس در سال جاري تحويل داده شده و دو پايگاه ديگر در حال احداث است.

رئيسي اجراي برنامه هتلينگ بيمارستانها ،شروع عمليات اجرائي بهداشت كوهرنگ ،تاسيس 17 خانه بهداشت و تاسيس خوابگاه 200 نفره را از ديگر اقدامات اين مركز عنوان كرد.

وي همچنين از آماده سازي ساختمان مركز بهداشتي درماني منظريه در دهه فجر امسال خبر داد.

معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از اخذ مجوز براي دانشكده دندانپزشكي در شهركرد خبر داد و گفت:امسال لين دانشكده بين 18 الي 20 دانشجوي دندانپزشكي پذيرش خواهد داشت.

شيراني افزود:در المپيادهايي كه در بين دانشجويان سراسر كشور برگزار مي شود ،دانشجويان علوم پزشكي شهركرد توانستند رتبه هاي خوبي را كسب كنند.

وي ادامه داد:همچنين دانشگاه علوم پزشكي شهركرد موفق شد رتبه اول را در رتبه بندي دانشگاه هاي علوم پزشكي كسب كند.

همچنين معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت:در استان چهارمحال و بختياري تمام داروهاي مربوط به بيماري هاي خاص وجود دارد و همچنين داروهاي سرطاني كه برند آنها مورد تاييد بيمه باشد در استان وجود دارد و تنها مشكل هزينه هاي سنگين آنها مي باشد كه ما امسال 800 ميليون تومان براي كمك به آنها كمك هزينه پرداخت كرديم.

محمدي به سامانه 1490 اشاره كرد و گفت:در سال گذشته 1200 تماس در زمينه دارويي داشتيم كه مورد بررسي و پيگيري قرار گرفت.

وي همچنين به صدور 190 گواهي بهداشت در استان اشاره كرد و گفت:متاسفانه اغلب اجناسي كه در عطاري ها و فروشگاه هاي بهداشتي و آرايشي به فروش مي رسد قاچاق و يا تاييد نشده است كه طرح بازرسي از اين مراكز از ابتداي مرداد ماه سال جاري آغاز مي شود.

محمدي افزود:غني سازي آرد و آهن و اسيد فوليك از ديگر طرح هايي است كه چند سال است شروع شده است و ادامه دارد.

وي در ادامه گفت:410 مورد بازديد از كارخانه ها را تا كنون داشتيم و برگزاري كارگاه هاي آموزشي،همكاري با دانشكده بهداشت و آموزش و پرورش از ديگر برنامه هاي اين مركز مي باشد.

تجليل از خبرنگاران فعال حوزه سلامت از ديگر برنامه هاي اين نشست مطبوعاتي بود.


ارسال نظرات
آخرین اخبار