در شبکه من و تو صورت گرفت؛

حمله به اسلام در یک برنامه پزشکی با دوگانه تمیز و کثیف!

مسئول بسیج رسانه با اشاره به پخش برنامه‌های ضد دینی از شبکه‌های ماهواره‌ای، گفت: اسلام هراسی برای مخاطبان فارسی زبان با زیر سوال بردن آموزه‌های دینی و اسلامی و غیرکارآمد نشان دادن و مقایسه با کسانی که به اسلام ایمان ندارند اما زندگی به مراتب بسیار بهتری دارند، صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۸۵۵۹۸۷۶
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵

 به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، شبکه من و تو یکی شبکه‌هایی است که ماموریت اصلی‌اش تلاش برای تغییر سبک زندگی مردم ایران و هجمه به ارزش‌های دینی و اسلامی است که همیشه هدف خود را با شیوه‌های اغواگری پیش می‌برد و در قالب یک سری برنامه‌های سرگرمی و تفریحی و در سایه غفلت مخاطبان به آنها القا می‌کند.

این شبکه همواره سعی در ایجاد تغییر در سبک زندگی ایرانی و اسلامی مردم کشورمان دارد و برای رسیدن به این منظور، ‌از شیوه‌هایی نظیر پخش فیلم، سریال، موسیقی و اشاعه روابط نامشروع زن و مرد و قبح شکنی از مفاسد اخلاقی و غیره استفاده می‌کند؛ یکی دیگر از شیوه‌هایی که این شبکه دارد پخش برنامه‌هایی برای تضعیف اسلام و ناکارآمد بودن آموزه‌های دینی است، چندی پیش نیز این شبکه یک برنامه روان‌شناسی را با یک مقایسه نابه جا پخش کرد که جای تامل بسیار دارد.

تقابل زن انگلیسی تمیز و زن مسلمان کثیف در "شبکه من و تو"
در یک برنامه که اخیراً از این شبکه پخش شد نشان داده شد که یک زن انگلیسی به شدت وسواس دارد و روزی ۱۲ ساعت مشغول تمیز کردن و شستشو است، به قدری این زن وسواس دارد که از قوی‌ترین جرم‌گیر‌ها و شوینده‌ها استفاده می‌کند و هم اکنون از وسواس خود خسته شده و به روان‌شناس مراجعه می‌کند؛ روان‌شناس تصمیم می‌گیرد برای درمان وسواس این زن، او را به خانه فردی ببرد که به شدت کثیف است بنابراین این زن به خانه زن مسلمانی که در این کشور زندگی می‌کند و به دلیل ازدواج ناموفق و ترک همسرش که بسیار فرد تمیزی بوده می‌رود، خانه او به شدت کثیف و بهم ریخته است، همه جا بوی تعفن می‌دهد و فقط با یک گربه زندگی می‌کند که مدفوع آن در همه جای خانه ریخته شده است، از زن مبتلا به وسواس خواسته می‌شود سعی کند پاهای خود را بر روی زمین بگذارد در حالی که او امتناع می‌کند تنها یک نقطه به چشمش می‌خورد که از نسبت به مکان‌ها دیگر آلودگی ندارد، اما زن مسلمان از او می‌خواهد که بدون کفش در این نقطه پا بگذارد زیرا اینجا مکان نمازخواندن وی است! زن مبتلا به وسواس هنوز امتناع دارد که پای خود را در محل نمازخواندن زن مسلمان بگذارد، پس از اینکه زن مبتلا به وسواس از خانه بیرون می‌آید به آرامی به فیلمبردار می‌گوید از کثیفی این زن احساس انزجار دارد.

به منظور تحلیل و بررسی این برنامه و دیگر برنامه‌های ضد اسلامی این شبکه، خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی با مسئول سازمان بسیج رسانه به گفت‌وگو پرداخت.

بصیری در این‌باره گفت: رسانه یک کار کاملاً تخصصی و حرفه‌ای است و همانگونه که بشر طی سده اخیر پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه هوا و فضا،موشک‌ها، تکنولوژی، رایانه‌ها، انواع دارو‌ها و غیره داشته؛ در حوزه رسانه نیز پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته است، به دلیل اینکه رسانه با مخاطبان مختلفی مواجه است که برای هر یک از آ‌ها می‌بایستی پیام جداگانه‌ای ارسال کند، کاری که در حوزه رسانه انجام می‌شود کاملا تخصصی است.

اسلام‌هراسی به شیوه زیر سوال بردن آموزه‌های دینی و اسلامی
مسئول سازمان بسیج رسانه افزود: شبکه‌های مختلفی برای زیر سوال بردن آموزه‌های دینی و اسلامی توسط صاحبان رسانه در سراسر دنیا راه‌اندازی شده است، به طور قطع شبکه‌های خارجی ماهواره‌ها به‌خصوص شبکه‌هایی که این روز‌ها برنامه‌هایی به زبان فارسی برای مردم کشور ما پخش می‌کنند مخاطبان خود را شناسایی کرده‌اند و تهدید وضعیت روانی، معیشتی و باورهای اعتقادی مردم در کشورهای هدف را وجهه همت خود قرار داده‌اند؛ شبکه‌هایی مانند من‌ و تو، فارسی وان و غیره برای تاثیرگذاری بر مخاطبانش که یک مخاطب عام اما غیرافراطی بوده و درگیر زندگی روزمره است راه اندازی شده‌اند و برای پیشبرد اهدافشان از راه خاصی وارد شده و به نوعی با نشان دادن این برنامه‌ها اسلام‌هراسی را پیش می‌برند.

وی ادامه داد: اسلام‌هراسی برای مخاطبان غربی به وسیله به تصویر کشیدن اقدامات داعش و گروه‌های تروریستی و کشتن انسان‌ها صورت می‌گیرد و برای مخاطبان فارسی زبان با زیر سوال بردن آموزه‌های دینی و اسلامی و غیرکارآمد نشان دادن و مقایسه با کسانی که به اسلام ایمان ندارند اما زندگی به مراتب بسیار بهتری دارند، صورت می‌گیرد.

کوتاهی اصحاب رسانه در برابر حیله‌های غرب/ ضرورت افزایش سواد رسانه‌ای
بصیری معتقد است، آن‌ها برای هدف برنامه‌ریزی شده خود، پیگیری‌های بسیار خوبی کرده‌اند و این ما هستیم که در واقف کردن مخاطبان خود در برابر حیله‌های آن‌ها کوتاهی کرده‌ایم.

این مقام مسئول ادامه داد: ما باید سواد رسانه‌ای را بین مردم خود افزایش دهیم و برای حرکت‌هایی که غربی‌ها انجام می‌دهند و در برابر حمله‌های رسانه‌ای آنها پاسخ مناسب داشته باشیم، این شبکه‌ها برای گریز از اسلام برنامه‌هایی را می‌سازند که نشان می‌دهد شما می‌توانید مسلمان نباشید اما زندگی بسیار خوبی داشته باشید؛ در واقع این برنامه‌ها مردم را دعوت به استفاده از الگوهای ارائه شده خودشان می‌کنند.

وی با بیان اینکه تمیز بودن جزء آموزه‌های اسلام است، گفت: گویا کسانی که در غرب زندگی می‌کنند دوره رونسانس و دوره قرون وسطی را فراموش کرده‌اند، به نظر می‌آید آنها مقایسه درستی ندارند زیرا الگوهایی که ارائه می‌دهند از کشورهای پیشرفته و دارای ثروت است که البته خود فقرای بسیار زیادی دارند اما به تصویر کشیده نمی‌شود.

بصیری با مثال زدن مشکلات جوامع غربی که هرگز به تصویر دوربین‌هایشان کشیده نمی‌شود، گفت: امروزه در ایالات متحده آمریکا ۴۰ میلیون نفر دچار بحران غذا و همواره نگران وعده بعدی غذای خود هستند و چند میلیون نفر در جوی‌ها و زیر پُل‌ها می‌خوابند و جایی برای زندگی کردن ندارند، آمار‌هایشان بحران سلامت غذایی را نشان می‌دهد و مقایسه آن گویای این است که امنیت غذایی در ایران به مراتب بهتر از آمریکا و انگلستان است.

مسئول سازمان بسیج رسانه تصریح کرد: از آنجایی که زندگی در غرب جنبه فردگرایی آدم‌ها را مورد توجه قرار داده، لذا تنها به نمایش دادن ظواهر به وسیله رسانه‌ها بسنده کرده و زندگی در غرب را توأم با آسایش و آرامش، زیبایی و بهداشت نشان می‌دهند.

وی با مطرح کردن سوالی مضمون این برنامه‌ها را به چالش کشید و پرسید: کدام بیماری از کشورهای اسلامی به سمت غرب صادر شده است؟ ایدز، انواع آنفولانزا‌ها، ابولا و سایر بیماری‌های گسترش یافته، صادر شده از کشورهای کشورهای غربی است یا مسلمان است؟

غرب از بلاهایی که بر سر مسلمانان آورده حرفی نمی‌زند
بصیری در پاسخ به این سوال گفت: تاکنون هر چه بیماری کشنده در جهان بوده از سمت کشورهای غربی به سمت کشورهای شرقی آمده است، مسلمان‌ها به دلیل ویژگی اهمیت قائل شدن به پاکی و طهارت و سالم بودن غذاهای خود، در طول تاریخ با کمترین بیماری‌ها روبه‌رو بوده‌اند اما به دلیل اعمال نفوذ، حملات نظامی و وجود نیروهای نظامی غرب در کشورهای مسلمان، مردم همواره در سرزمین‌های خود دچار قحطی و بیماری می‌شدند، این درحالی است که شبکه‌های غربی هیچگاه از بلاهایی که بر سر مسلمانان آورده‌اند حرفی نمی‌زنند.

این مقام مسئول افزود: این شبکه‌ها با مقایسه‌های غیرقابل قبول سعی در تغییر نگرش مردم دارند ما نیز می‌توانیم چنین کاری کنیم و زندگی یک مسلمان را با زندگی یک غیرمسلمان که دارای شرایط زندگی نامناسب است مقایسه کنیم. درحالیکه وقتی به طورکلی مسائلی همچون جرم و جنایت، بیماری‌ها و پاکیزگی را مقایسه می‌کنیم؛ وضعیت مسلمان‌ها بسیار بهتر است. بیشترین آمار زندانی متعلق به آمریکا است؛ ناامنی در بسیاری از کشورهای اروپایی در ساعات آغازین شب امری بسیار عادی شده است؛ آیا کسی درباره این مسائل برنامه‌ای ساخته و حرفی می‌زند؟

کنترل شبکه‌ها برای غرب و افسارگسیختگی برای شرق
وی خاطرنشان کرد: در آمریکا تنها هشت کانال رایگان وجود دارد و مابقی کانال‌ها با کسر هزینه در اختیار مردم قرار می‌گیرد، در انگلستان به تازگی قوانین جدید جهت استفاده از اینترنت وضع شده که همه گویای این است که خود این کشور‌ها به خوبی مردم را کنترل کرده و استفاده از هر رسانه‌ای را مجاز نمی‌دانند؛ پس جای سوال دارد که چرا این کشور‌ها به صورت رایگان تعداد بسیار زیادی شبکه به زبان فارسی را در اختیار مردم قرار می‌دهند؟

بصیری با بیان اینکه خود دولت‌های غربی دچار بحران در کشورشان هستند، گفت: نهاد خانواده در اروپا در معرض تهدیدات بسیاری است، در آلمان تعداد زاد و ولد به شدت کاهش و تعداد طلاق افزایش یافته است.

دولت آمریکا برای نگه داشتن و جلوگیری از فروپاشی خانواده‌های خود، از دهه ۱۹۷۰ به بعد تلاش گسترده‌ای را کرده است.

این مقام مسئول در پایان گفت: متاسفانه ما سواد رسانه‌ای در مردم کشور خود گسترش نمی‌دهیم و رسانه‌های ما قدرت خوبی در برخورد با رسانه‌های غربی ندارند؛ تکنولوژی ارسال صدا و تصویر و نشر اخبار در اختیار غرب است هرگاه مسلمانان به موفقیتی دست پیدا می‌کنند تا بتوانند دیدگاه جهان را نسبت به مسلمانان اصلاح کنند؛ غرب ارتباط را قطع و شبکه‌ها را فیلتر می‌کند تا صدای ما به گوش مردم جهان نرسد.
بنابراین ما نیز باید تکنولوژی را گسترش داده و شیوه‌های نفوذ در افراد را بیاموزیم و بدانیم که حقیقت اسلام به‌گونه‌ای است که بر هر کسی عرضه شود آن‌ را خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار