خبرهای داغ:
معاون درمان وزارت بهداشت:

افزایش ۲۰۰۰ تخت جدید اورژانس در ۱۲۰ بیمارستان

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت اصلاح وضعیت اورژانس در کشور از افزوده شدن ۲۰۰۰ تخت جدید در اورژانس ۱۲۰ بیمارستان خبر داد.
کد خبر: ۸۵۵۹۹۴۶
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۱

به گزارش بسیج، محمد آقاجانی در مراسم افتتاح دستگاه شتاب‌دهنده خطی در بیمارستان شهدای تجریش اظهار داشت: دانشگاه شهید بهشتی از سه منظر قابل توجه بوده، نخست اینکه بیش از 5 میلیون نفر تحت پوشش مراکز درمانی این دانشگاه هستند. همچنین این مراکز قطب آموزش و درمان قدرتمند به شمار می‌روند.

وی با اشاره به نقش بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی افزود: امیدواریم فعالیت بین‌المللی این دانشگاه گسترش یابد و شاهد تأسیس شعب این دانشگاه در خارج از کشور باشیم.

معاون درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت با بیان اینکه بیمارستان شهدای تجریش به دلیل حضور گروههای اموزشی و اساتید برجسته، یکی از مهعمترین بیمارستان‌های پایتخت به شمار می‌رود، گفت: عقد قرارداد با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء جهت افتتاح بیمارستان 600 تختخوابی در بیمارستان شهدای تجریش، خبر بسیار خوبی است که حاصل تلاش رئیس بیمارستان، رئیس دانشگاه و تلاش وزارت بهداشت است.

آقاجانی ضمن ابراز امیدواری از اینکه چهار سال دولت تدبیر و امید پربرکت باشد، بیان داشت: ادامه برنامه‌های هشت‌گانه طرح تحول نظام سلامت از مهمترین اولویت‌های دولت در بخش بهداشت و درمان به شمار می‌رود.

وی به موضوع اورژانس‌ها و نیازها در بخش آی‌سی‌یو اشاره داشت و گفت: در این بخشها نیازمند توجه ویژه‌ای هستیم چرا که در این حوزه کمبود داریم و به زودی 2 هزار تخت جدید اورژانس در 120 بیمارستان کشور اضافه می‌شود. همچنین شاهد افزایش 2400 تخت آی‌سی‌یو خواهیم بود.

معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: در حال حاضر 5700 تخت آی‌سی‌یو در کشور وجود دارد که همین میزان را کمبود داریم، ولی نیمی از این کمبود را سال آینده برطرف خواهیم کرد.

آقاجانی با اعلام اینکه 15 بیمارستان اصلی پایتخت به عنوان اورژانس نمونه انتخاب شده‌اند، گفت: 21 تغییر قرار است در اورژانس این بیمارستان‌ها حاصل شود، چرا که اصلاح وضعیت اورژانس مورد توجه جدی ما قرار دارد و این توجه شامل افزایش نیروی انسانی و ارتقاء تجهیزات است.

وی به لزوم مشارکت بخش غیردولتی به ویژه خصوصی در حوزه ارتقاء خدمات درمان تأکید داشت و گفت: در برخی خدمات به خصوص در آی‌سی‌یو کمبود جدی داریم و نیازمند مشارکت بخش خصوصی هستیم.

آقاجانی ادامه داد: در حال حاضر 1.5 تخت بیمارستان به ازای هزار نفر در کشور وجود دارد که حداقل باید آن را به یک تخت به ازای هزار نفر برسانیم تا به آمار منطقه‌ای و اروپا برسیم.

وی با تأکید بر اینکه 80 هزار تخت برای تأمین نیاز آنی بیماران نیازمندیم، تصریح کرد: ظرفیت دولت، توسعه 2 هزار تخت در سال است و اگر بخواهیم نیاز آنی در اورژانس را برطرف کنیم، با فعالیت دولت، 40 سال وقت نیاز داریم که به سطح ایده‌آل برسیم، بنابراین ورود بخش خصوصی به این حوزه ضرورت دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: در بحث نظام درمان بیماری‌ها چهار بیماری مهم رادر اولویت قرار دادیم که 75 درصد مرگ و میر کشور را تشکیل می‌دهند.

آقاجانی با اشاره به شکل‌گیری بحث نظام درمان بیماری‌ها گفت: سکته مغزی، سکته قلبی، سرطان و حوادث ترافیکی 75 درصد مرگ و میر را در کشور تشکیل می‌دهند.

وی در ادامه در رابطه با درمان سرپایی و توجه ویژه به آن اظهار داشت: طی یک سال آینده 250 پلی‌کلینیک تخصصی با بیش از 6 هزار مطب با اولویت مناطق محروم راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال نیز 2 هزار اتاق عمل بازسازی و تجهیز خواهد شد، گفت: 15 هزار قلم تجهیزات پزشکی در حال خریداری است و با اولویت مناطق محروم دراختیار بیمارستان‌ها قرار می‌دهد.

معاون درمان وزارت بهداشت از بازسازی 700 هزار مترمربع از بیمارستان‌های زیرمجموعه شهید بهشتی خبر داد و گفت:‌ با همت رؤسای دانشگاه در کشور انجام شده است.

وی در پایان با اشاره به بحث کنترل هزینه‌ها خاطرنشان کرد: برنامه جدی برای کنترل تقاضا و هزینه‌ها لازم داریم که با بحث راهنمای بالینی امیدواریم این مسئله به صورت عملیاتی و جدی شکل گیرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار