۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:33
کد خبر : 8561645
۱۵:۵۵

۱۳۹۴/۰۶/۰۷
منصوری آرانی/

برنامه سه روز کاری کمیسیون ویژه برجام/ بازدید از یک سایت هسته‌ای

عضو کمیسیون برجام از بررسی توافق هسته ای ایران و غرب، با حضور محمدجواد ظریف و سعید جلیلی طی هفته جاری خبر داد و گفت: روز چهارشنبه نیز اعضای کمیسیون از یکی از سایت‌های هسته ای بازدید می‌کنند.
به گزارش بسیج، عباسعلی منصوری آرانی از برگزاری جلسات کمیسیون ویژه بررسی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری خبر داد.

وی گفت: کمیسیون ویژه روز دوشنبه با حضور آقای ظریف وزیر امور خارجه و روز سه‌شنبه با حضور آقای جلیلی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی، برجام را بررسی می‌کند.

عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام ادامه داد: روز چهارشنبه نیز، از یکی از سایت های هسته ای کشور بازدید خواهیم کرد و برخی مسائل برجام را با کارشناسان آن سایت ها بررسی می‌کنیم.

منصوری آرانی گفت: قرار بود اولین جلسه کمیسیون ویژه با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس و دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی برگزار شود که با توجه به سفر ایشان به نیویورک، این برنامه لغو شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید