۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:44
کد خبر : 8561728
۲۱:۱۷

۱۳۹۴/۰۶/۰۷

شهیدان رجایی و باهنر پایه گذاران کار جهادی در کشور

استاندار لرستان گفت: شهیدان رجایی و باهنر پایه گذاران کار جهادی در کشور هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان، هوشنگ بازوند در دیدار مدیران دستگاههای اجرایی استان لرستان با نماینده ولی فقیه در این استان که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت انجام شد، گفت: شهیدان رجایی و باهنر پایه گذاران کار جهادی در کشور هستد.

وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی علی رغم های کارهای زیادی که صورت گرفته به دلیل حمله های سنگین فرهنگی دشمن نیازمند کارهای دو چندان هستیم افزود: در حوزه اجتماعی نیز کار مهم دولت اجرای تحول نظام سلامت بوده است؛  اما در این حوزه در زمینه اشتغال دارای نگرانی هایی هستیم.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه در حوزه عمرانی شاهد ایجاد زیرساخت ها هر چند دیر در هستیم گفت: این زیرساخت ها نظیر احداث راه آهن، آزادراه و توسعه فرودگاه می بایست 30 سال پیش در استان لرستان ایجاد می شده اند.

بازوند با تاکید بر اینکه مردم باید در برداشتن موانع نرم افزاری توسعه در استان وارد عرصه شوند اضافه کرد: اعتبارات دولتی جوابگوی توسعه نیست؛ از این رو باید از سرمایه مردم استفاده شود.

وی با اشاره به وجود 500 تا 600 هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود تصریح کرد: جذب سالانه چهار هزار میلیارد تومان از این میزان نقدینگی در راستای سرمایه گذاری در استا لرستان رقم بزرگی نیست.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت نقدینگی موجود در کشور در راستای توسعه استان استفاده کنیم گفت:  618 طرح راکد به ارزش 1800 میلیارد تومان که 85 درصد آنها اقتصادی و 15 درصد عمرانی هستند در استان وجود دارد که اگر احیاء شوند وضعیت اشتغال بهبود می یابد.

بازوند با بیان اینکه یکی از چالش های ما در توسعه این است که اشتغال را بر خلاف استانها و کشورهای توسعه یافته در کار دولتی می بینیم اضافه کرد: امروز در حوزه های زیرساختی نگرانی های جدی در استان داریم به عنوان مثال از لحاظ آب وضعیت استان وضعیت مناسبی نیست به گونه ای که در حال حاضر 58 درصد آب استان از سفره های زیرزمینی و تنها 42 درصد آن از آبهای سطحی تامین می شود.

وی میزان خروجی آب های سطحی در استان را بین چهار تا پنج میلیارد متر مکعب خراعلام کرد و افزود: متاسفانه آب های سطحی استان در حال به هدر رفتن است و از طرفی چشمه ها نیز به دلیل برداشت بی رویه از سفره های زیرزمینی در حال خشکیدن است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید