۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:43
کد خبر : 8561925
۱۲:۴۲

۱۳۹۴/۰۶/۰۸
با حضور وزیر کشور؛

کارخانه تولید نان صنعتی و سنتی در شهرک صنعتی سفید دشت افتتاح شد

کارخانه تولید نان صنعتی و سنتی با حضور وزیر کشور در شهرک صنعتی سفیددشت شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي استان در مراسم افتتاح این پروژه اظهار داشت: اشتغالزایی این واحد صنعتی ۱۰۰ نفر است كه با راه اندازي فازهاي توسعه آن تا 200 نفر افزايش مي يابد.

رضا گنجي گفت: ظرفیت اسمی کارخانه تولید نان صنعتی سفید دشت چهارمحال و بختیاری حدود ۳۱ هزار و ۵۰۰ تن است كه با اعتبار ۴۸ میلیارد ریالي ساخته شده و به بهره برداري رسيد.

رئيس هيات مديره شركت شهركهاي صنعتي استان چهارمحال و بختياري در ادامه گفت: این کارخانه نقش مهمی در حوزه صنعت مواد غذايي اين استان و تولید نان صنعتی و سنتي در استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان دارد.

این مراسم همزمان با هفته گراميداشت دولت با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و جمعي از معاونين وی، قاسم سليمانی دشتکی، استاندار چهارمحال و بختیاری ،رضا گنجی، مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي استان و جمعي ديگر از مسئولين استاني و شهرستاني برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید