به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، قباد افشار صبح امروز در نشست با مدیران و کارشناسان جهاد کشاورزی با بیان اینکه ایجاد امید وظیفه همه آحاد کارکنان دولت است افزود: دولت تنها چند کابینه نیست و با اعتصاب نیروهای انتظامی خانواده 4 تا 5 میلیونی را تشکیل میدهد.
وی تصریح کرد: ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی فعالیت میکنیم و هنوز این فضا و اسم برای مردم ما مقدس است و ما موظف هستیم حرمت این نام را نگهداریم.
کارکنان جهاد کشاورزی پرچمدار مدیریت جهادی در کشور هستند
رئیس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه ناامیدی کردن مردم نسبت به آرای دولت بدترین کار در دستگاه دولتی است، گفت: کارکنان جهاد کشاورزی پرچمدار مدیریت جهادی در کشور هستند و مدیر بودن در این مسیر کاری بسیار سخت است.
افشار با بیان اینکه مسئولیت جهاد کشاورزی سنگینتر از ارگانهای دیگر است، افزود: بیش از 90 درصد اراضی کشور را باید جهاد کشاورزی و مدیریت اراضی مدیریت کند.
وی افزود: 650 هزار هکتار اراضی گلستان توسط یک هزار و 500 نفر پرسنل جهاد کشاورزی مدیریت میشود و برای هر 450 هکتار در استان گلستان یک نیروی جهادگر بخش کشاورزی وجود دارد و بر این اساس تقسیم بندی تعداد و نیروی ما در جهاد کشاورزی کم نیست.
وی چند چالش اساسی در کشور وجود دارد که باید برای آن برنامهریزی شود و این مهم در استان گلستان هنوز به یک بحران تبدیل نشده است، افزود: بیش از یک میلیون هکتار در پنج دهه گذشته تغییر کاربری داده شده است و از چرخ کشاورزی خارج شده است.
متوسطه زمینهای کشاورزی در کشوری 3.5 هکتار است
رئیس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه متوسطه زمینهای کشاورزی در کشوری 3.5 هکتار است، افزود: هفت میلیون نفر در سه استان شمالی کشور زندگی میکنند و این استانها دارای 6 میلیون 500 هزار هکتار اراضی هستند و این استان با وجود پرباران بودن از نظر تامین آب در رتبههای آخر کشور قرار دارند.
افشار خاطرنشان کرد: استانهای شمالی جز شش استان پایانی از نظر تامین آب هستند، افزود: باید یک نظام برنامهریزی دقیق در این راستا صورت بگیرد.
رئیس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه بدون اقدامات فرهنگی نمیتوان مشکلات اراضی و تغییر کاربری را جل کرد، افزود: در استان مازندران 2 میلیون خانه وجود دارد و این درحالی است که تنها 950 هزار خانه مورد نیاز این استان است.
افشار با بیان اینکه برنامهریزی برای کشاورزی یکی از اقدامات ما در حفظ اراضی کشاورزی است، بیان داشت: به زودی در استان گلستان 700 هزار قطعه عکسبرداری از اراضی کشاورزی انجام شود و 15 میلیارد تومان هزینه انجام این طرج را برآورد کردیم.
این مسئول با بیان اینکه اکثر اراضی کشاورزی استان گلستان فاقد سند است، گفت: به دنبال پلاک بندی و ارائه سند برای اراضی کشاورزی هستیم و در این راستا قرارداری با ثبت اسناد کشور منعقد شده است.
افشار با بیان اینکه اراضی شیبدار باید مبنای کارهای استان گلستان قرار بگیرد، افزود: در اراضی ملی و مستثنیات باید آبخیزداری محور قرار بگیرد.
انتهای پیام/