۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:53
کد خبر : 8562790
۱۸:۳۲

۱۳۹۴/۰۶/۰۹
مسئول عقیدتی سیاسی آماد و پشتیبانی شمالغرب ارتش:

آمریکا و غرب از ایران انقلابی در هراس است‎

خبرگزاری بسیج: مسئول عقیدتی سیاسی آماد و پشتیبانی شمالغرب ارتش در یادواره شهدای حوزه 9 نجف در روستای چکان مراغه گفت: آمریکا و غرب از ایران انقلابی در هراس است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام مهدی پورمحمد افزود: نظام سلطه از وجود فرهنگ انقلابی در کشورمان در هراس و واهمه بوده و درصدد ضربه زدن به ارزش های انقلابی و اسلامی است.
وی اظهار کرد: اگر امروز کشورمان با اقتدار در برابر قدرت های بزرگ و غرب استاده است به برکت خون شهدا و مجاهدت های ملت بزرگ ایران است.
حجت الاسلام پورمحمد ادامه داد: شهدا و رزمندگان با رشادت های خود و نیز ایستادگی ملت ایران در عصر حاضر، موجبات شکست تحلیل های دشمنان را فراهم کردند.
وی بیان داشت: نظام سلطه با بهره گیری از ابزارهای مختلف فرهنگی و رسانه ای درصدد ضربه زدن به نهاد خانواده ها و به ویژه جوانان است.
وی ادامه داد: وجود شبکه های مختلف رسانه ای غرب، در راستای ایجاد استحاله فرهنگی و ترویج فرهنگ مبتذل غربی در بین نسل جوان جامعه است.
حجت الاسلام پورمحمد با اشاره به توطئه دشمنان برای کمرنگ کردن رهبری و ولایتمداری ملت ایران خاطر نشان کرد: محبوبیت رهبر فرزانه انقلاب محدود به مرزهای کشورمان نبوده و در فراسوی مرزها در اوج قرار دارد.
در این یادواره با اهدای هدایای ازخانواده های شهدای چهار روستای حوزه 9 نجف تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید