
وی با اشاره به تشکیل مرکز درمانی و بهداشتی دارالشفا در مهدیشهر به همت دستگاه های اجرایی در راستای ارائه خدمات به مردم به ویژه بسیجیان افزود: از ابتدای تأسیس، این مرکز مسئولان زحمت کشیدند و با تلاش و روحیه جهادی در امر خدمات رسانی اقدامات مثبت همراه با فعالیت های گسترده ای را ارائه کرده است.
فرمانده سابق سپاه ناحیه مهدیشهر ضمن قدردانی از مدیریت سابق این مرکز علی سعیدی بیان کرد: با تلاشهای سعیدی مدیر سابق دارالشفا زمینی در خیابان صاحب الزمان از خانواده مرحوم زیارتی به دارالشفا اهدا شد که با پیگیری های مسئولین به ثبت رسیده که کارهای نقشه برداری و اجراییبا هماهنگی و همکاری شهرداری مهدیشهر به اتمام رسیده است.
بر اساس این گزارش، در این آیین محمدمهدی قادری به عنوان مدیر خدمات درمانی دارالشفای مهدیشهر معرفی کرد و از صلواتیان، بنیانگذار این مرکز قدردانی به عمل آمد.