۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
13:15
کد خبر : 8564151
۱۱:۳۳

۱۳۹۴/۰۶/۱۲
مدیرکانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان شهرستان سمنان:

عضویت 500 نفر از قضات، وکلا و حقوقدانان در کانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان سمنان

مدیرکانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان شهرستان سمنان از عضویت 500 نفر از قضات، وکلا و حقوقدانان در کانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان سمنان خبر داد.
علیرضا میری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از سمنان، به ارائه گزارش عملکردی از فعالیت های کانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان شهرستان سمنان در سال 94 پرداخت و اظهار داشت: یکی از اهداف مهم بسیج حقوقدانان ارتقای سطح آگاهی و آشنایی معرفتی، بصیرتی و علمی قضات و وکلای با جدیدترین مسائل روز است که در این راستا کانون شهید شهاب این سازمان از بدو تأسیس تا کنون اقدامات و فعالیت های گسترده ای را برگزار کرده است و برنامه ریزی های مدونی نیز در این خصوص در دستور کار قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: 500 نفر قضات، وکلا و حقوقدان به تفکیک 270 نفر از آقایان و 230 نفر از بانوان در کانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان شهرستان سمنان عضو هستند.

مدیرکانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان شهرستان سمنان با اشاره به برگزاری انجمن های علمی و معرفتی حقوقدانان به صورت هفتگی و در روزهای یکشنبه و سه شنبه در اداره کل تعزیرات استان سمنان افزود: این انجمن های علمی و معرفتی ویژه قضات، حقوقدانان و وکلا، دانشجویان حقوق به تفکیک در دو گروه بانوان و آقایان برگزار می شود.

میری در ادامه به مباحث ارائه شده در انجمن های علمی و معرفتی را شامل تنصیف اموال و دعاوی ناشی از طلاق، قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، نوآوری ها در قانون آیین دادرسی کیفری، قانون نحوه اهدای جنین، اجرت المثل ایام زوجیت، بررسی آراء قضایی، بررسی اصطلاحات قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92، بررسی قانون مبارزه با مواد مخدر با اصلاحیه سال 89 عنوان کرد.

وی افزود: بررسی موضوعاتی همچون نفقه و کلاهبرداری، بررسی نحوه رسیدگی در هیئت های تشخیص و هیئت های کارگری منبطق بر قانون کار، بررسی ابعاد خیانت در امانت، نوآوری های متقن در آیین دادرسی مصوب 93، دستور موقت در قوانین موضوعه، حق حبس در قراردادهای معوض با نگاهی بر حق حبس زوجه در فقه و قانون مدنی و بررسی کاربردی آیین دادرسی مدنی از دیگر مباحث ارائه شده در انجمن های علمی و معرفتی کانون شهید شهاب ویژه حقوقدانان بسیجی بوده است.

مدیرکانون شهید شهاب بسیج حقوقدانان شهرستان سمنان از دیگر مباحث را دستور موقت بررسی جنبه عمومی صدمات بدنی عمدی، بررسی نحوه دادرسی و صلاحیت دادگاه های نظامی در قانون مجازات اسلامی و آیین دادرسی عمومی، بررسی صلاحیت ذاتی دادگستری و دیوان عدالت در رسیدگی به مطالبه بهای عادله روز تملک، مهمترین تغییرات قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92، بررسی کاربردی آیین دادرسی مدنی و تحلیل قانون آیین دادرسی مصوب 93 عنوان کرد.

میری با اشاره به استقبال قضات و حقوقدانان از برگزاری حلقه های معرفتی و علمی کانون شهید بسیج حقوقدانان بیان داشت: این حلقه های معرفتی با حضور قضات و وکلای دادگستری شهرستان سمنان از جمله محمدحسن خسروی ریاست شعبه خانواده دادگستری شهرستان سمنان، الهه راستگو دادیار اظهار نظر دادگاه های عمومی و انقلاب مرکز سمنان و اساتید برجسته ای همچون آقایان علیرضا توفیق، فکوری نژاد، علی دارینی، قاسمی، تقی خاکی و گلستانی برگزار می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید