محسن ملکی در گفتگو با خبرگزاری بسیج از کرمانشاه گفت: در شرایط فعلی مردم نمی توانند تصمیم به خرید یا فروش ملک بگیرند، زیرا نگرانند ملکی را بخرند و ارزان شود، یا ملک خود را بفروشند و قیمت ها بالا برود.
وی افزود: این بلاتکلیفی باعث ایجاد رکود در بازار مسکن شده و قراردادهای خرید و فروش نشان می دهد معامله خانه و ملک بسیار ضعیف است.
به گفته رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرمانشاه، قیمت مسکن به هیچ عنوان پایین نیامده و در برخی موارد گرانتر هم شده و هیچ کس حاضر نیست ملک خود را ارزان بفروشد.
ملکی گفت: قیمت ملک به شاخص هایی نظیر دستمزد کارگر، قیمت زمین و قیمت مصالح بستگی دارد و از آنجایی که این قیمت ها پایین نیامده، قیمت خانه هم کاهشی نداشته است.
وی گفت: بخشی از این قیمت های بالا ناشی از حباب است و بخش دیگر به واسطه دلال بازی های موجود می باشد.
رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرمانشاه گفت: همه چیز در خصوص بازار مسکن به مذاکرات بستگی دارد و اگر تحریم ها برداشته شود می توان امیدوار بود بازار مسکن به ثبات برسد.
ملکی گفت: در مجموع می توان گفت دولت هنوز به وعده های خود در خصوص مسکن عمل نکرده است.