۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:14
کد خبر : 8564664
۱۲:۳۱

۱۳۹۴/۰۶/۱۴
سخنگوی پنجمین رزمایش فدائیان حریم ولایت نهاجا خبر داد

اجرای عملیات مقابله با تک شیمیایی و تک میکروبی دشمن و رزم هوایی F۱۴ و میگ ۲۹

سخنگوی پنجمین رزمایش فدائیان حریم ولایت نهاجا از انجام عملیات‌های مقابله با تک شیمیایی و تک میکروبی دشمن و رزم هوایی F۱۴ و میگ ۲۹ در دومین روز رزمایش فدائیان حریم ولایت خبر داد.

به گزارش بسیج، امیر سرتیپ دوم خلبان مسعود روزخوش دقایقی پیش درباره جزئیات دومین روز رزمایش فدائیان حریم ولایت، اظهار داشت: در روز دوم رزمایش اهدافی که دنبال شد، تمرینی است و مرحله اصلی در روز سوم در منطقه عملیاتی اجرا می‌شود. امروز عملیات مقابله با تک شیمیایی و تک میکروبی دشمن را داشتیم.

وی افزود: در مرحله دوم امروز رزمایش جابه‌جایی افراد با بالگرد شنوک، رزم هوایی F14 و میگ 29 و در پایان سوخت‌گیری هوایی از طریق هواپیمای مادر بوئینگ 707 و 747 به هواپیماهای F14 و F4 انجام می‌شود.

سخنگوی رزمایش فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه مرحله پروازی پنجمین رزمایش فدائیان حریم ولایت تا ساعت 12 امروز پایان می‌یابد، خاطرنشان کرد:‌ روز گذشته هواپیماهای شناسایی RF4 از مناطق نبرد عکسبرداری کرده و براساس این تصاویر صبح امروز عملیات را طراحی کردیم. عصر امروز نیز به ارزیابی عملکرد نیروهایمان در دومین روز عملیاتی و شناسایی نقاط ضعف و قوت می‌پردازیم.

امیر روزخوش پیرامون برنامه‌های پهپادی این عملیات تصریح کرد: برنامه پهپادی این عملیات روز گذشته انجام شد و منطقه عمومی عملیات نبرد براساس فیلم‌های گرفته شده تفسیر شد، از پهپادها برای شناسایی اهداف استفاده کرده و در اتاق توجیه به نیروهای خود توضیحاتی را ارائه دادیم.

وی با بیان اینکه این رزمایش تنها یک رزمایش هوایی است، گفت: پنجمین رزمایش فدائیان حریم ولایت، رزمایش تک نیروی، نیروی هوایی است؛ به‌معنای دیگر این رزمایش بدون وابستگی و تنها از طریق نیروی هوایی انجام می‌شود.

سخنگوی رزمایش فدائیان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش درباره رزمایش نیروهای هوایی رو در رو، اظهار داشت: هواپیماهای میگ 29 و F14 براساس عملیات دوست و دشمن، رزمایش هوایی را برگزار خواهند کرد.

روزخوش افزود: پهپاد هدف از برنامه‌های این رزمایش است و اگر پهپاد هدف آماده نشد، از نوعی TDU که وسیله‌ای پرنده است استفاده شده و توسط نیروی رزمایشی مورد هدف قرار می‌گیرد.

وی درباره قطع سیستم ارتباطی بیان کرد: قطع سیستم ارتباطی به‌صورت عمد بوده تا اگر در شرایط واقعی سیستم ارتباطی را از دست دادیم، با استفاده از کد رمزها بتوانیم ارتباط برقرار کنیم و خللی در عملیات ایجاد نشود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید