۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
07:48
کد خبر : 8565021
۱۰:۵۱

۱۳۹۴/۰۶/۱۵
محقق و پژوهشگر در طرح ولایت آذربایجان غربی:

شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای جاسوسی دشمنان هستند

یک محقق و پژوهشگر در جمع دانشجویان بسیجی طرح ولایت آذربایجان غربی گفت: شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای جاسوسی دشمنان هستند.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، رضازاده در همایش بصیرتی که برای دانشجویان بسیجی طرح ولایت (خط امام) استانی در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد، افزود: این شبکه ها امکان دسترسی به خصوصی ترین اطلاعات شخصی افراد را برای دشمنان فراهم می نمایند.

وی تصریح کرد: خود غربی ها می گویند با این شبکه های اجتماعی همه جنبه های زندگی یک فرد آنلاین خواهد بود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه اظهار کرد: در راس این شبکه های اجتماعی فیس بوک قرار دارد که به منظور حمایت از رژیم صهیونیستی تاسیس گشته و نمادهای فراماسونری حتی در طراحی های آن نیز به کار گرفته شده است.

رضازاده اضافه کرد: طبیعتا هدف از ارائه امکان گفتگوی رایگان در فیس بوک و در سایر برنامه های مشابه آسایش مخاطبین نبوده و اهداف خاصی از آن دنبال می شود.

وی ادامه داد: دشمنان ما را در همه زمینه ها حتی در قطعات هواپیماهای مسافربری که خلاف تمام کنوانسیون های بین المللی است تحریم کرده اند اما در زمینه شبکه های اجتماعی نه تنها تحریم نیستیم بلکه استفاده از این دست امکانات ترویج نیز می شود.

این محقق و پژوهشگر افزود: نکته جالب این است که اوباما به دختر خود اجازه حضور در شبکه فیس بوک را نداده و می گوید چون او فرد معروفی است باید توجه بیشتری به حریم شخصی اش داشته باشد.

رضازاده خاطرنشان کرد: وقتی یک دانش آموز دبیرستانی از اوباما خواست او را راهنمایی کند که چگونه می تواند در آینده رییس جمهور شود اوباما پاسخ داد مراقب پست های فیس بوک خود باشید و بدانید در عصر یوتوب هر کاری بکنید می تواند زمانی بر علیه شما استفاده شود، متاسفانه بسیاری از جوانان امریکایی پس از یک جستجوی ساده در اینترنت شانس خود را برای استخدام از دست می دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید