۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:56
کد خبر : 8566353
۱۲:۲۵

۱۳۹۴/۰۶/۱۷

برخی هتل‌ها پول ۴ ستاره می‌گیرند در حد ۲ ستاره هم خدمات نمی‌دهند

مدیرکل سابق دفتر آمار و برنامه‌ریزی سازمان میراث فرهنگی گفت: متأسفانه برخی هتل‌ها پول ۴ ستاره می‌گیرند در حد ۲ستاره هم خدمات نمی‌دهند و این یکی از بزرگترین موانع گسترش گردشگری است.

به گزارش بسیج، اردشیر اروجی با بیان اینکه به بازاریابی و تبلیغات برای ورود گردشگر به ایران نیاز داریم، اظهار داشت: اگر در این زمینه به خوبی فعالیت کنیم، مشتریان زیادی را به ایران جذب می‌کنیم لذا درصد اشغال هتل‌ها فراتر می‌رود.

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین ضرورت‌های حال حاضر در صنعت گردشگری، نحوه ارائه خدمات در هتل‌هاست که متناسب با استانداردهای موجود در جهان نیست، به همین دلیل شاهدیم هتلی 4 ستاره هست اما خدمات هتل 2 ستاره را ارائه می‌کند؛ به عبارتی پول هتل 4 ستاره را از مردم می‌گیرند، اما خدمات هتل دوستاره را می‌دهند.

مدیرکل سابق دفتر آمار و برنامه‌ریزی سازمان میراث فرهنگی گفت: اولا پرسنل خدماتی هتل‌ها باید آموزش‌های لازم در زمینه ارائه خدمات در اتاق‌ها و سرویس‌‌ها را ببینند؛ متأسفانه برخورد این پرسنل با گردشگران و مردم مناسب نیست و این موضوع یکی از دلایل مهم نارضایتی گردشگران از هتل‌ها محسوب می‌شود.

اروجی ادامه داد: کیفیت پائین غذا از دلایل دیگر نارضایتی مردم از هتل‌هاست و موضوع دیگر این است که برخی از اتاق‌های هتل‌ها از نظر ظاهری نیاز به تعمیرات دارند که این موضوع خود موجبات مکدر شدن خاطر گردشگران را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه سال‌هاست قرار است استانداردسازی هتل‌ها صورت گیرد که هنوز هم به اتمام نرسیده است خاطرنشان کرد: البته یکی از پایه‌های مهم این اقدام بسیار ضروری برای گسترش صنعت گردشگری در ایران، تسهیلات دولتی برای انجام تعمیرات و رسیدگی صاحبان هتل‌ها با محل‌های اقامت گردشگران است که در این زمینه هم مشکلاتی وجود دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید