۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:35
کد خبر : 8566415
۱۳:۲۸

۱۳۹۴/۰۶/۱۷
حجت‌الاسلام حاجی صادقی در گفتگو با بسیج:

مجلس در بررسی برجام مصالح نظام را در اولویت قرار می دهد

سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب به نوعی انسداد باب فتنه انگیزی و اختلاف انگیزی بود که متاسفانه از سوی رسانه های بیگانه و برخی فریب خوردگان داخلی پیگیری می شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی صادقی جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج در خصوص بیانات مقام معظم رهبری درباره مسایل برجام گفت: سخنان اخیر ایشان به نوعی انسداد باب فتنه انگیزی و اختلاف انگیزی بود که متاسفانه از سوی رسانه های بیگانه و برخی فریب خوردگان داخلی پیگیری می شد.

وی با اشاره به اینکه مجلس در دیدگاه امام و رهبری در راس امور و مرکز قانون گذاری کشور است افزود: از این رو نیز انتظار می رود که دولت هرچه سریعتر لایحه برجام را برای بررسی به مجلس تقدیم کند.

حاجی صادقی با تاکید بر اینکه مجلس نگاه کاملا واقع بینانه به موضوع بررسی برجام دارد افزود: بدون شک مجلس در بررسی این مساله مهم مصالح کلی نظام را مورد دقت نظر قرار خواهد داد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید