ابوترابی در گفتگو با بسیج:
نباید به رفت و آمدهای دیپلماتیک دل خوش کرد
نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نباید به رفت و آمدهای دیپلماتیک دل خوش کرد، افزود: تنها راه نجات کشور اقتصاد مقاومتی است.
ابوالفضل ابوترابی دبیر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفت و گو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری بسیج در خصوص رویکرد دولت در تعاملات اقتصادی بعد از مذاکرات گفت: در این خصوص دولت باید رویکرد اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشد.
وی با بیان اینکه رفتو آمدهای بعد از توافق ژنو نتیجه مطلوب و متقنی نخواهد داشت، ادامه داد: حتی اگر تحریمها هم برداشته شود کشور تازه به دوران ده سال پیش باز میگردد.
وی با اذعان بر اینکه تنهاشیوه مطلوب تکیه بر اقتصاد مقاومتی است ، افزود: این کاری است که تمام کشورهای پیشرفته دنیا انجام داده اند و اکنون توانستهاند به توسعه مطلوب برسند.
ابوترابی با تاکید بر الگو قرار دادن اقتصاد مقاومتی ، بیان کرد: باید نقاط ضعف مدیریتی، نقاط ضعف قوانین و نظام بانکی اصلاح شود و همچنین تولید داخلی تقویت گردد.وی همچنین اصلاح نظام بروکراسی اداری و تقویت نظارت ها برای کاهش اختلاسهای اداری را ضروری دانست.