۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:43
کد خبر : 8566701
۱۰:۰۱

۱۳۹۴/۰۶/۱۸
مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران:

تغییر کاربری تمامی مغازه‌های پیاده راه ۱۷ شهریور در فروردین ۹۵

مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران از تغییر کاربری تمامی مغازه‌های پیاده‌راه 17 شهریور خبر داد و گفت:‌ از 150 مغازه 30 مغازه تغییر کاربری داده‌اند و 75 مغازه دیگر هم در حال تغییر کاربری و دکوراسیون هستند و تا فروردین 95 تمام مغازه‌ها تغییر کاربری می‌دهند.

به گزارش بسیج، رضا قدیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه از اول مهر نمایشگاه نوشت‌افزار در پیاده‌راه 17 شهریور دایر می‌شود، گفت: کلیه محصولات با 30 درصد تخفیف ارائه می‌شود و این بازارچه به مدت 2 ماه دایر است و ادامه نمایشگاه باز باران است.

مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران با تاکید بر این موضوع که پیاده‌راه 17 شهریور به بورس کالا و خدمات نوجوانان بین رده 11 تا 13 سال تبدیل شده است، گفت:‌به همین دلیل نمایشگاه نوشت‌افزار که همزمان با مهرماه است و نوجوانان نیازمند این محصولات هستند در این پیاده‌راه دایر شده است.

وی همچنین به حادثه 17 شهریور اشاره کرد و گفت: خون‌های زیادی در این خیابان ریخته شده است و به یاد شهدای آن روز هنرمندان را جمع کردیم تا آثاری به پاسداشت 17 شهریور خلق کند.

قدیمی با بیان اینکه نمایشگاه باز باران امروز به اتمام می‌رسد گفت: نمایشگاه نوشت‌افزار ادامه راه این نمایشگاه است.

مدیر عامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران همچنین از تغییر کاربری تمامی مغازه‌های پیاده‌راه 17 شهریور خبر داد و گفت:‌ از 150 مغازه 30 مغازه تغییر کاربری داده‌اند و 75 مغازه دیگر هم در حال تغییر کاربری و دکوراسیون هستند و تا فروردین 95 تمام مغازه‌ها تغییر کاربری می‌دهند.

وی در خصوص کاهش اسیب‌های اجتماعی در محور 17 شهریور گفت:‌هر جا که خانواده‌ها در آنجا تردد کنند امنیت اجتماعی برقرار می‌شود همه باید کمک کنیم تا نشاط به محور 17 شهریور برگردد و مطمئناً آسیب‌های اجتماعی در این محدوده کاهش میِ‌یابد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید