۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:44
کد خبر : 8568272
۲۲:۳۵

۱۳۹۴/۰۶/۲۲

هیلاری کلینتون: تاکید ایران بر نابودی اسرائیل جدی است

وزیر خارجه سابق آمریکا تصریح کرد توافق هسته‌ای، مقدمه روابط میان ایران و آمریکا نیست.
به گزارش بسیج، هیلاری کلینتون گفت: «این توافق سرآغاز یک گشایش دیپلماتیک بزرگتر نیست. ما نباید انتظار داشته باشیم که این توافق به تغییر رفتار ایرانی‌ها منجر شود.»

کلینتون گفت: آمریکا باید بر سه موضوع تمرکز کند: اجرای دقیق مفاد توافق، بازداشتن ایران و گروه‌های مورد حمایتش و تقویت متحدان واشنگتن در منطقه.

به گزارش بی‌بی‌سی کلینتون همچنین با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب گفت: «آنها عهد می‌کنند که اسرائیل را نابود کنند. ما هرگز نمی‌توانیم این صحبت‌ها را جدی نگیریم. به خصوص که ایران موشک‌های پیشرفته برای حزب‌الله لبنان می‌فرستد و آیت‌الله (خامنه‌ای) استراتژی مشخصی برای نابود کردن اسرائیل ارائه می‌کند و درباره این صحبت می‌کند که چطور اسرائیل تا 25 سال آینده وجود نخواهد داشت، همان طور که امروز این کار را کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید