۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:59
کد خبر : 8568956
۱۱:۴۷

۱۳۹۴/۰۶/۲۴
صادقی در نشست سیاسی ناحیه جاسک

حمایت مالی و تسلیحاتی آمریکا از عربستان جهت سرکوب کردن مردم سوریه و یمن می باشد

نشست سیاسی با حضور فرماندهان و مدیران بسیج ، پاسداران و نیروهای وظیفه در نمازخانه سپاه ناحیه جاسک با سخنرانی سرهنگ صادقی مسئول سیاسی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از جاسک ،سرهنگ صادقی گفت : بحثی که امروزه مطرح است بحث توافق هسته ای است که هنوز به سرانجام نرسیده است و همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خطبه های نماز عید فطر امسال بیان فرمودند توافق تا روز اجرا همچنان به عنوان یک متن تلقی می گردد.
وی در ادامه افزود : بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب برجام باید از مجاری قانونی عبور نماید و در مجلس بررسی شود و مردم باید از نقاط قوت و ضعف آن آگاه شوند .

صادقی گفت :  آمریکا در طی سالهای اخیر هر کجا با شکست مواجه شده ، انگشت اشاره را به سمت ایران دراز کرده و ایران را عامل همه شکست های خود دانسته است .

مسئول سیاسی سپاه امام سجاد خاطر نشان کرد  : حمایت مالی و تسلیحاتی آمریکا از عربستان ، جهت سرکوب کردن مردم سوریه و یمن می باشد و آن ها ترس از این دارند که تقویت گروههای مقاومت در نهایت به از بین رفتن اسرائیل منجر شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید