۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
17:52
کد خبر : 8569683
۱۰:۴۴

۱۳۹۴/۰۶/۲۷
جانشین سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر خبر داد:

آغاز راهیان نور بوشهر با حضور سردار نقدی

جانشین سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: اعزام کاروان‌های راهیان نور با حضور وزیر آموزش و پرورش و سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در استان بوشهر آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، حمید خرمدل صبح امروز در نشست هماهنگی برگزاری یادواره شهدای مبارزه مستقیم با آمریکا در خلیج فارس اظهار داشت: مردم استان بوشهر در صحنه‌های مختلف دفاع از نظام و انقلاب حضوری گسترده و پرشور داشته‌اند و شهدای زیادی را در این مسیر تقدیم کرده‌اند.

وی به رشادت‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: باید تلاش شود که در قالب برنامه‌های مختلف، این رشادت‌ها به خوبی معرفی شود.

جانشین سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر تاکید کرد: باید ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جدید نیز منتقل شود که برگزاری برنامه‌های راهیان نور یکی از روش‌های مناسب است.

وی ادامه داد: از یازدهم مهرماه برنامه‌های اعزام کاروان‌های راهیان نور استان بوشهر آغاز می‌شود و رئیس سازمان بسیج مستضعفین و وزیر آموزش و پرورش در این آئین حضور خواهند داشت.

خرمدل در ادامه به برنامه‌های شهدای مبارزه با آمریکا در خلیج‌فارس اشاره کرد و افزود: این شهدا با تمام وجود در مقابل آمریکایی‌ها ایستادگی کردند و جان خود را نیز در این مسیر نثار کردند.

جانشین سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با بیان اینکه ایمان به خدا عامل پیروزی رزمندگان و شهدای خلیج فارس بود، افزود: مبارزه شهدای خلیج فارس با آمریکا در بوشهر بازسازی می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید