۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:23
کد خبر : 8571069
۱۰:۳۰

۱۳۹۴/۰۶/۳۰
پلارک در جمع خبرنگاران اعلام کرد

تشکیل ستادهای ویژه اربعین در ایران و عراق

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به ساماندهی ویژه زائران کربلا در ایام اربعین گفت: ستادهای ویژه اربعین در ایران و عراق تشکیل می‌شود.

به گزارش بسیج، حسن پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در حاشیه نشست استانداران که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران از تشکیل ستادهای ویژه اربعین در عراق و ایران خبرداد و گفت: همانطور که مستحضرید در ایام اربعین حرکت عظیمی آغاز شده است که در سنوات گذشته نیز بیش از 2 میلیون از مردم کشورمان عازم کربلا شده‌اند که این امر نیازمند هماهنگی است.

وی با بیان اینکه پیش بینی ما این است که امسال نیز این حجم از مردم که در ایام اربعین به کربلا اعزام می‌شوند، تصریح کرد: باید برنامه ریزی جدی را برای این پروژه عظیم انجام دهیم که 2 ستاد ویژه برای اربعین در عراق و ایران تشکیل می‌شود و کمیته‌های 10 گانه‌ای در این زمینه فعالیت می‌کنند که مهمترین آنها کمیته مشارکت مردمی است که وظیفه آن تامین مایحتاج زائران اعزامی به کربلا است.

پلارک با بیان اینکه این کمیته بنا به تاکید رهبری باید مردمی باشد، تاکید کرد: یکی از مسئولیت‌های این کمیته ساماندهی هیأت‌ها و تشکل‌های مردمی است که سپاه، شهرداری، بسیج و سازمان مستضعفین و ارگانهای دیگر در این زمینه و در زمینه حمل و نقل با ما همکاری دارند که این در جهت تسهیل رفاه زائران است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه وضع مالی مردم عراق در سال جاری از وضعیت خوبی برخوردار نیست، تصریح کرد: ما فکر می‌کنیم باید کمک بیشتری را به آنان انجام دهیم هرچند که کرامت عراقی‌ها اجازه نمی‌دهد و ممکن است آنان نیازمند کمک‌های ما نباشند.

پلارک با اشاره به تشکیل سامانه‌ای از سوی سازمان حج و زیارت برای ثبت‌نام تشکیل سامانه‌ای از سوی سازمان حج و زیارت برای ثبت نام زائران به کربلا خاطرنشان کرد: این سامانه از 15 شهریور فعال شده است و متقاضیان در آن ثبت نام می‌کنند و ما درخواست می‌کنیم تا هرچه زودتر اقدامات خود را انجام دهند چرا که متقاضیانی که از طریق این سامانه ثبت نام کنند مشکل ویزای آنان نیز حل خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید