۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
09:52
کد خبر : 8572378
۱۰:۲۰

۱۳۹۴/۰۷/۰۱

رژه نیروهای مسلح دشتستان در برازجان برگزارشد

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با حضور فرماندار، فرمانده تیپ پیاده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر و جمعی از مسئولان، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران رژه نیروهای مسلح دشتستان در برازجان برگزارشد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان دشتستان؛ فرمانده تیپ پیاده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس یادآور حماسه ها و فداکاری‌های رزمندگانی است که به فرمان امام(ره) خود لبیک گفتند و از اسلام و مکتب خود آگاهانه و جانانه پاسداری کردند.

محمدتقی صفری صفری تصریح کرد: دشمنی که مرزهای کشور ما را به طول 1200 کیلومتر مورد تعرض قرار داده و مراکز حساس ما را مورد تهاجم قرار داده بود در واقع می­خواست انقلاب و نهضتی که نشأت گرفته از نهضت حسین بن علی (ع) بود را از بین ببرد امّا به همت جوانان این سرزمین به خاک مذلّت نشسته و سرکوب و در عالم رسوا شد.

وی افزود: اینک همه ما وظیفه داریم همان گونه که در زمان جنگ توانستیم با وجود تحریم‌ها به پیروزی دست یابیم هوشیارانه و با همه وجود با حضور در صحنه از راهی که امام خمینی (ره) پیمودند و رهبر فرزانه و فرمانده شجاع و بلامنازع انقلاب آن را ادامه داده اند لبیک گفته و از آن پاسداری کنیم.

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) دشتستان نیز در این مراسم گفت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادتهای شهدا و ایثارگرانی است که برای اجرای فرمان ولی امر خود در مقابل تمام کفر و استکبار جهانی ایستادند و مایه شگفتی برای تمام دنیا شدند.
نعمت الله غلامپور با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) خود رهبر تمام عملیات های دوران دفاع مقدس بودند افزود: شهرستان دشتستان با دارا بودن بیش از ده هزار رزمنده، بیش از صد هزار بسیجی و یک تیپ پیشکسوتان بازسازی شده حضرت امیر (ع) افتخار دارد که اعلام کند در همه حال حاضر به انجام ماموریت ها و مبارزه با استکبار جهانی است.
امام جمعه برازجان نیز گفت: گرامیداشت هفته دفاع مقدس یادآور برهه ای از زمان است که درِ جهاد برای مدتی گشوده شد و اگرچه جنگ تحمیلی مشکلاتی برای ملت به وجود آورد اما شاهد دستاوردهای زیادی نیز برای این ملت بودیم.
حجت الاسلام حسن مصلح افزود: بالا رفتن توان رزمی رزمندگان و بسیجیان و رسیدن به مرحله قدرت بازدارندگی، خارج شدن فکر حمله مجدد به کشور از سر دشمن، دمیدن روح تعهد و ایثار در جامعه، تجلی قدرت اسلام و مسلمانان، نزول امدادهای غیبی، به وجود آمدن روحیه ابتکار و اختراع و دریافت اجر و پاداش الهی در سایه جهاد و شهادت از جمله دستاوردهای ارزشمند دفاع مقدس است که ملت ما به آن دست یافت.
در این آیین یگان های نمونه پیاده و موتوری سپاه حضرت جوادالائمه(ع) دشتستان، گروه 216 فاطر منطقه دوم ندسا، گروه 26 سلمان ندسا، فرماندهی انتظامی، بسیجیان حوزه ها و کانون های مقاومت، گردان های 116 و 117 امام حسین (ع) نزسا، آتش نشانی و خدمات ایمنی، تاکسیرانی، اتوبوسرانی، شبکه بهداشت و درمان و اداره راه و شهرسازی از مقابل جایگاه رژه رفتند و پهپادهای ساخته شده توسط بسیجیان دشتستان نیز به اجرای نمایش و تصویربرداری و عکاسی از مراسم رژه پرداختند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید