۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:03
کد خبر : 8572465
۱۱:۲۸

۱۳۹۴/۰۷/۰۱
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران خبر داد

مجسمه «صندوق پست» نصب شد

مجسمه «صندوق پست» اثر ابراهیم اسکندری در محل سابق خود نصب شد.

به گزارش بسیج، عیسی علیزاده، مدیرعامل سازمان زیباسازی گفت: مجسمه « صندوق پست» اثر ابراهیم اسکندری که در ماه‌های قبل مفقود شده بود، مجدد ساخته و در همان محل جانمایی شد.

او با اشاره به اینکه سفارش ساخت این مجسمه به هنرمند آن در همان زمان مفقود شده داده شد، افزود: این مجسمه در ابعاد یک متر و با همان شرایط قبلی ساخته و مقابل موزه پست تهران در خیابان امام خمینی‌(ره) نصب شد.

وی با بیان اینکه این مجسمه کودکی را در حال انداختن نامه به درون صندوق نشان می‌دهد، ادامه داد: این طرح حاوی نوستالژی بوده و شیوه سنتی پست و ارسال نامه را تداعی می‌کند.

به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با توجه به ضرورت حضور این اثر حجمی و ارتباط معنایی آن با محلی که در آن جانمایی می‌شود، سفارش ساخت اثر حجمی «صندوق پست» به ابراهیم اسکندری داده شده و این هنرمند در کمترین زمان مناسب این اثر حجمی را آماده و به سازمان تحویل داد.

اثر حجمی«صندوق پست» برای نخستین بار در نخستین دوسالانه مجسمه‌های شهری از سوی این هنرمند ساخته و در گالری برگ به نمایش در آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید