۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
16:18
کد خبر : 8572861
۰۹:۵۹

۱۳۹۴/۰۷/۰۲

زنگ مهر و مقاومت در مشهد الشهدای زینبیه میانه به صدا در آمد

خبرگزاري بسيج: در دومین روز از هفته دفاع مقدس که مصادف با آغاز سالتحصیلی جدید است، زنگ مهر و مقاومت با حضور 250 نفر از دانش آموزان و فرهنگیان بسیجی در مشهد الشهدای دانش آموزان میانه ای در دبیرستان دخترانه عفاف اين شهر به صدا در آمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ميانه در اين آئين، علم را سنگر عبادت و اقتدار جامعه را در گرو کسب علم دانست و خاطرنشان کرد: همه افراد جامعه اگربه دنبال علم باشند جامعه همواره در ریل ترقی و پیشرفت حرکت خواهد کرد و این سنگر علم همان سنگری است که در آن دانش آموزان زینبیه و ثارالله، جان خود را نثار کردند.


حجت الاسلام حسن امیرنژاد درباره دفاع مقدس يادآوري كرد: همه ما مدیون دلاوری شهدا، ایثارگران و جانبازانی هستیم که با جانفشانی ها و ایثار خود اجازه ندادند تا توطئه دشمنان به ثمر نشسته و استقلال كشورمان را تهديد كند.

وی با تاکید به اینکه وظیفه ما حفاظت ازخون شهداست، تصريح كرد: امروز دشمن در جنگ نرم و اعتقادی می خواهد حجاب، دین و باورهای ما را بگیرد و بمباران امروز، بمباران حجاب و عفت و پاکدامنی است بنابراين اگر مواظب نباشیم ضربه خواهيم خورد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید