۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:54
کد خبر : 8572899
۱۱:۰۸

۱۳۹۴/۰۷/۰۲
فرمانده سپاه آذرشهر:

عامل اصلی پیروزی در دفاع مقدس، تبعیت از ولایت بود

خبرگزاري بسيج: فرمانده سپاه آذرشهر در یادواره شهدای شهر ممقان با اشاره به نقش مهم ولایت در پيروزي رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، گفت: عامل اصلی پیروزی در طول دفاع مقدس، رهبری حضرت امام(ره) و تبعیت محض رزمندگان اسلام از فرامین ايشان بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، رضا سامی با تاكيد به رشادت های رزمندگان در دوران دفاع مقدس، بیان كرد: رزمندگان ما با حداقل امکانات و تجهیزات در میدان عمل ماندند تا حرف امام زمین نماند.

وی با اشاره به نقش رزمندگان اسلام در امنیت کنونی جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: عزت و اقتدار کنونی کشور، مدیون جان فشانی های فرزندان این مرزوبوم در طول دوران دفاع مقدس است.

سامی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به ناکامی دشمنان در نیل به نقشه های شوم خود در براندازی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان كرد: دشمن در همه ترفندهای و نقشه های خود برای براندازی جمهموری اسلامی ایران ناکام مانده و امروز در اوج عزت و اقتدار هستيم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید