۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:28
کد خبر : 8573499
۱۰:۴۶

۱۳۹۴/۰۷/۰۴

۵۰۰ میلیارد ریال یارانه بلیت سال ۹۴ پرداخت شد

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از پرداخت مرحله اول یارانه بلیت حمل و نقل عمومی شهری سال ۹۴، به میزان ۵۰۰ میلیارد به حساب شهرداری‌ها خبر داد.

به گزارش بسیج، اسد معانی با بیان مطلب فوق گفت: از این اعتبار 346 میلیارد و 940 میلیون ریال بابت یارانه بلیط اتوبوسرانی‌های درون شهری به سازمان‌های اتوبوسرانی و حمل و نقل همگانی شهرداری‌ها پرداخت شد.

وی در ادامه گفت : در مرحله اول پرداخت یارانه بلیط حمل و نقل عمومی شهری سال جاری، 153 میلیارد به قطار شهری‌ها اختصاص یافت که سهم متروی تهران 139 میلیارد و 462 میلیون ریال و قطار شهری‏های مشهد، شیراز و تبریز 13 میلیارد و 538 میلیون ریال می‌باشد.

معانی همچنین خبر داد: در سال جاری از محل کمک به توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی مبلغ 580 میلیارد و 147 میلیون ریال به اتوبوسرانی‏‌های درون شهری و سازمان‌های حمل و نقل همگانی پرداخت شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید