۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
08:57
کد خبر : 8574165
۱۲:۲۸

۱۳۹۴/۰۷/۰۵
مسئول بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری:

ایستادگی بر آموزه های دینی از دلایل مقدس بودن دفاع است

نشست تخصصی دفاع مقدس در ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی سپاه استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ همزمان با هفته دفاع مقدس، نشست تخصصی پاسخ به شبهات دفاع مقدس در ناحیه مقاومت دانشجویی استان برگزار شد.

مسئول بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری در این نشس ، در پاسخ به این سوال که "چرا 8 سال جنگ تحمیلی با عنوان دفاع مقدس قلمداد می شود؟" گفت: ایستادگی بر آموزه های دینی و مکتبی در دفاع از اسلام را باید یکی از مهمترین دلایل مقدس بودن آن دانست.

احمد راستینه، در مقایسه جنگ تحمیلی 8 ساله عراق علیه جمهوری اسلامی ایران با سایر جنگها، افزود : اگر چه تعداد کشته های 8 سال دفاع مقدس با تعداد کشته های یک شبه در جنگهای جهانی برابری می کرد؛ ولی تاسی رزمندگان غیور سپاه اسلام به شهدای کربلا بویژه سرور و سالار شهیدان آنها را جاودانه نمود و رمز تقدس جنگ ما در همین هاست.

وی در ادامه صحبت های خود به منافع جنگ اشاره کرد و تصریح کرد: جنگ یک نعمت بود ، چرا که همچون دانشگاهی بزرگ در رشد و ارتقای معنوی افراد بسیار موثر بود و بسیاری ره صد ساله را یک شبه با آن پیمودند.

مسئول بسیج دانشجویی استان در بخش پایانی سخنان خود، به بررسی دیگر منفغت بزرگ جنگ پرداخت و خاطر نشان ساخت: تا قبل از شروع جنگ تحمیلی، اختلاف در کشور و بویژه در قومیت های مختلف در کشور به چشم می خورد، ولی با شروع جنگ تحمیلی همه آحاد ملت در دفاع از مکتب، اتحاد و یکپارچگی خود را به جهانیان نمایش دادند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید