۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:18
کد خبر : 8574228
۱۳:۵۰

۱۳۹۴/۰۷/۰۵
نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا:

حمایت مردم از عوامل قدرت نظام است

خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا در جمع مردم عجب شیر در مسجد جوادالائمه با بیان اینکه هدف تحریم، مایوس کردن و جدا کردن مردم از نظام است، گفت: یکی از عوامل قدرت نظامی ایران، حمایت و پشتیبانی و حضور مردم در صحنه هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسن کاملی فر با اینکه مردمان زمان انقلاب و پس از انقلاب بهتر از مردمان حجاز در زمان پیامبر و عراق و شام در زمان حضرت علی(ع) است، افزود: این احساس عزت و قدرت که شیعه در این عصر دارد در طول تاریخ حتی در زمان اهل بیت هم نبود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به هفته دفاع مقدس و اینکه امنیت یکی از نیازهای مهم جامعه است خاطر نشان کرد: هر حکومتی که هویت و تمامیت ارضی کشورش را حفظ نکند حکومتی ناکارآمد است.

حجت الاسلام کاملی فر ادامه داد: کشورهای زیادی در جنگ ایران و عراق به صدام کمک کردند ولی با این حال در طول تاریخ حتی در جنگ تحمیلی یک وجب از خاک ایران به دست دشمن نیافتاد.

نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امنیت اسرائیل بیش از هر زمان دیگری آسیب پذیرتر است افزود: دشمن چون توانایی نظامی ایران را در فلسطین، لبنان، سوریه و عراق تجربه کرده است و به این نتیجه رسیده است که تقابل و راه حل نظامی با نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ نتیجه ای نخواهد داشت، تاکتیک و استراتژی خود را تغییر داده و تلاش می کند تا راهبرد تعامل و مذاکره را به جای تقابل استفاده کند.



وی در پایان سخنان خود در مورد انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال جاری افزود: در آینده انتخاباتی داریم که دشمن در صدد نفوذ، اثر گذاری و دخالت در این نظام است و می خواهد آموزه های دینی و اسلامی ما را زیر سوال ببرد و ما را از اهل بیت جدا کند که باید بسیار هوشیار بوده و اجازه نفوذ را ندهیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید