۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:36
کد خبر : 8575658
۱۱:۵۶

۱۳۹۴/۰۷/۰۸

کاهش سزارین دستاورد مهم طرح تحول سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کاهش پنج درصدی جراحی سزارین دستاورد مهم طرح تحول سلامت در این استان است.

چمن افزود: شاخص زایمان های با جراحی سزارین که پیش از طرح تحول نظام سلامت در کهگیلویه و بویراحمد 45 درصد بود هم اکنون یه 40درصد کاهش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: نرخ زایمان های جراحی سزارین کشور 53درصد است.وی ابراز کرد: اجرای طرح زایمان طبیعی رایگان، زایمان های بدون درد و آموزش مادران جوان درباره عوارض سزارین از جمله برنامه ها برای کاهش این معضل است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به افزایش تعداد پزشکان متخصص به عنوان دیگر دستاورد مهم طرح تحول سلامت از افزایش 50 نفر به کادر پزشکان متخصص کهگیلویه وبویراحمد خبر داد.

چمن گغت: این تعداد پزشک متخصص در بخشهای جراحی عمومی، مغز و اعصاب، دندان پزشکی، زنان و زایمان و اطفال هستند.

وی اظهار کرد: مجوز اولیه وزارت درمان و آموزش پزشکی برای جذب این نیروهای متخصص اخذ شده است و تا دو ماه آینده مراحل دیگر آن انجام می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید