
شهرام میرزاپور،معاون شیفت ایستگاه 3 سازمان آتش نشانی در گفت و گو با خبرگزاری بسیج ازاردبیل اظهار داشت: سازمان آتش نشانی چندین سال است که به صورت مستمر در نمایشگاه دفاع مقدس حضور دارد و در غرفه مربوطه ترویج فرهنگ ایمنی و آموزش پیشگیری از وقوع حادثه را به بازدید کنندگان توضیح می دهد و همچنین تجهیزات به روز آتش نشانی را به نمایش گذاشته شده است.
وی اشاره به شهدای سازمان آتش نشانی که در بمباران هوایی جنوب شهید شدند گفت: ما نیز مانند شهدا که جان برکف و با اخلاص می رفتند در این راستا تلاش می کنیم آتش نشانی علاوه بر شغل علاقه ای است که در خدمت مردم باشیم در این کار نباید شهدا را از یاد ببریم یاد و خاطره شهدا هست که قلب ما را تسکین می دهد و از آن درس اخلاص،شجاعت،ایثار،فداکاری می آموزیم.
میرزا پور در ادامه گفت: نمایشگاه دفاع مقدس دوران جنگ را به نسل امروز منتقل می دهد و بازدید کنندگان می توانند از بازدید غرفه های فرهنگی و معنوی که هر کدام بیان گر سیره شهدا و سبک زندگی آنها آشنا شوند.