۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:01
کد خبر : 8577142
۰۸:۵۸

۱۳۹۴/۰۷/۱۳
فرمانده سپاه ناحیه جوانرود:

استقلال و امنیت کشور مدیون خون شهداست

فرمانده سپاه ناحیه جوانرود، شهدا را منشأ و مظهر قدرت جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: استقلال و امنیت کشور مدیون خون شهداست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کنگاور، سرهنگ حسین کولیوند در یادواره شهدای فرهنگی افزود: شهدا زنده هستند و نزد خداوند متعال جایگاه ویژه ای دارند.
وی تصریح کرد: نهال انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا تبدیل به یک قدرت شده و دشمنان را به تعجب وا داشته است.
وی با تأکید براینکه اگر دلسوزان انقلاب اسلامی ایران در حوزه فرهنگی حساس نباشند آسیب ها افزایش می یابد ادامه داد: اگر ذائقه فرهنگی افراد تغییر کند به طور حتم دیدگاه فکری، مذهبی و سیاسی آنان نیز تغییر خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه تغییر سبک زندگی خانواده های ایرانی، تغییر در مبانی اعتقادی و ارزشی، تغییر هویت ایرانی و اسلامی و نیز تغییر فرهنگ غنی اسلامی از اهداف نهفته دشمن در پس سایت ها، شبکه های ماهواره ای و مجازی است یادآورشد: دشمن می داند که اگر هویت اسلامی از درون پوک و توخالی شود به اهداف خود رسیده است.
سرهنگ کولیوند به بسیج به عنوان علمدار و نیروی موجود در همه ادارات و ارگانها اشاره و عنوان کرد: بسیج با قاطعیت در فعالیت های فرهنگی حضور دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید