۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:28
کد خبر : 8577273
۱۱:۳۸

۱۳۹۴/۰۷/۱۳

یادواره شهدای شهر فارغان برگزار شد

یادواره شهدا ی شهر فارغان با حضور امام جمعه، فرمانده سپاه حاجی آباد، خانواده‌های شهدا، اعضای حلقه‌های صالحین جمعی از مسئولان شهرستان و بسیجیان برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، فرمانده سپاه ناحیه حاجی آباد در این یادواره اظهار کرد: امروز ما هرچه داریم به دلیل رشادت‌ها، ایثار و از خود گذشتگی شهدا و خانواده‌های آنهاست، تصریح کرد: شهدا با ایثار جان خود آزادی و استقلال را به کشور هدیه دادند.

سرگرد امیری کیا با اشاره به اینکه هرچه در زمینه زنده نگه داشتن یاد شهدا کار کنیم، کم است، افزود: باید یاد و نام شهدا برای همیشه زنده نگه داشته شود. وی با بیان اینکه امروز ایران اسلامی در آسایش و امنیت قرار دارد، افزود: امینت موجود در کشور مرهون تلاش ایثارگرانی است که با نثار جان خود اجازه ندادند دشمنان به اهداف خود برسند. فرمانده سپاه ناحیه حاجی اباد با اشاره به اهمیت برگزاری یادواره شهدا گفت: برگزاری یادواره شهدا زمینه آشنایی جوانان و نسل جوان را با افکار شهدا و اهداف آنها فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه هرچه در زمینه شهدا کار کنیم باز هم کم است، افزود: نباید اجازه دهیم یاد و نام شهدا و اهداف و آرمان‌های امام راحل در جامعه فراموش شود. امیری کیا با اشاره به اینکه دشمنان تلاش دارند که با اقدامات ضد فرهنگی جوانان را گمراه کنند، تاکید کرد: باید در مقابل توطئه‌های دشمنان هوشیار باشیم.

وی با توصیه به جوانان در زمینه مطالعه در مورد شهدا و افکار و اهداف آنها گفت: شهدا از بهترین انسان‌ها بودند. گفتنی است، این یادواره به همت حوزه مقاومت صاحب الزمان فارغان و حوزه بسیج خواهران فاطمه الزهرا(س) شهر فارغان برگزار شد.

یادواره شهدای فارغان همزمان با هفته دفاع مقدس با حضور و سخنرانی امام جمعه، فرمانده سپاه و برخی از مسوولان این شهرستان در محل حوزه صاحب الزمان(عج) فارغان این شهر برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید