یک کارشناس‌ ارشد روان‌شناسی:

انسان‌های شاد لبخندهای بزرگ بر چهره دارند

یک کار‌شناس ارشد روان‌شناسی گفت: شاد بودن مهارتی است که از پنج مهارت دوست داشتن، قدردان بودن، امیدواری، بخشندگی و داشتن توانایی همدردی تشکیل شده است.
کد خبر: ۸۵۷۷۶۹۶
|
۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹
زهرا امین، در گفت‌وگو با خبرنگار سینا پیرامون شاد زیستن گفت: شادی به معنای خوشحالی، هیجان و احساس مثبتی است که افراد در ذهن تجربه می‌کنند و با فیزیک مرتبط نیست؛ بدین معنا که انسان این قدرت را دارد که با وجود درد و نقص در جسم شادی خود را حفظ کند.

این کارشناس‌ ارشد روان‌شناسی در ادامه با اشاره به ۱۴ مورد از نشانه‌های خوشحالی گفت: در گام نخست باید با شادی دیگران شاد شد و فرد با مشکلات کوچک ناراحت و آزرده نشود و بتواند با اتفاقات کوچک و خوشایند شادی را در وجود خود جاری کند.

وی افزود: فردی که می‌خواهد شاد باشد باید به موفقیت دیگران افتخار کند و روابط سالمی با دیگران داشته باشد همچنین با زیستن در لحظه خود را از نگرانی آینده و افسوس گذشته دور نگاه دارد و نیمه خالی لیوان را بپذیرد.

امین درباره دیگر نشانه‌های شادی اذعان داشت: انسان باید عوامل استرس‌زای خود را شناسایی و مدیریت کند و وجدانی آسوده داشته باشد.

وی افزود: هر فردی در زندگی باید حداقل یک دوست صمیمی داشته باشد و پیدا کردن دوست برایش آسان باشد.

این کار‌شناس ارشد روان‌شناسی تصریح کرد: باید تلاش کنیم که به اهدافمان برسیم و هیچگاه لبخند را از خود دریغ نکنیم.

خواب کافی و خوب عاملی برای رسیدن به آرامش
امین گفت: مهم‌ترین نکته در شادابی این است که هیچ مانعی برای خواب آسوده در شب وجود نداشته باشد، چنانچه فرد وجدان آسوده نداشته باشد و ضعف‌های خود را نپذیرد، در برقراری روابط سالم با دیگران دچار اضطراب و افسردگی شده و خوابی کامل و راحت نخواهد داشت.

وی درباره معنای نداشتن خواب کافی و خوب گفت: خواب از لحاظ فیزیکی تجربه می‌شود اما استراحت و آرامش حاصل از خواب برای برخی نمی‌افتد و فرد هنگام صبح کسل و بی‌حوصله بوده و احساس خستگی خواهد داشت.

این کار‌شناس ارشد روان‌شناسی گفت: خوب خوابیدن به معنای این است که در طول شب به هیچ بهانه‌ای از خواب بیدار نشویم.

وی در ادامه افزود: شاد بودن مهارتی است که از پنج خرده مهارت دوست داشتن، قدردان بودن، امیدواری، بخشندگی و توانایی همدردی تشکیل شده است.

این کار‌شناس ارشد روان‌شناسی گفت: باید بدانیم که هیچگاه داشته‌های مادی سبب شادی نیست چه بسا افرادی که بسیار ثروتمند هستند اما شادی را در قلب و وجود خود احساس نمی‌کنند.

امینی در پایان خاطر نشان کرد: انسانی که به لحاظ ذهنی و روانی سالم باشد می‌تواند از مهارت‌های شاد بودن که همانند گوهرهایی در نهادش به ودیعه گذاشته شده بهره کافی ببرد باید بدانیم که انسان‌های شاد همیشه لبخندهای بزرگ بر چهره دارند.
ارسال نظرات
آخرین اخبار