۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:46
کد خبر : 8579024
۱۰:۵۷

۱۳۹۴/۰۷/۱۸
طی مراسمی در شهر باکو؛

اهدای دیپلم بازی جوانمردانه به بدشانس‌ترین کشتی‌گیر ایران

در جریان مراسم جهانی بازی جوانمردانه در باکوی آذربایجان، دیپلم بازی جوانمردانه به سعید عبدولی اهدا شد.

به گزارش بسیج، پس از ناداوری و حق‌کشی مسلم که در بازی‌های آسیایی اینچئون در حق سعید عبدولی فرنگی‌کار تیم ملی در دیدار با حریف کره‌ جنوبی صورت گرفت، کمیته جهانی بازیهای جوانمردانه تصمیم گرفت تا از سعید عبدولی دلجویی و دیپلم بازی جوانمردانه را به وی اهدا کند.

در همین رابطه شب گذشته (جمعه) در مراسمی که در شهر باکوی آذربایجان برگزار شد، دیپلم بازی جوانمردانه در حضور قهرمانان متعدد ورزشی به سعید عبدولی فرنگی کار وزن ۷۵ کیلوگرم ایران اهداء شد.

عبدولی در جریان بازی‌های آسیایی با حق کشی مسلم در برابر حریف کره‌ای دستش از رسیدن به مدال طلا دور ماند و بر سکوی سوم بازی های آسیایی اینچئون ایستاد.

این فرنگی کار بدشانس در بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن نیز با قاطعیت داور وسط دیدار با حریف فرانسوی، ناباورانه از دور مسابقات حذف شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید