۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
20:29
کد خبر : 8579832
۱۰:۵۵

۱۳۹۴/۰۷/۱۹
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج:

منظور آمریکا از آزادی مذاهب در ایران، مذاهب ساختگی سیستم جاسوسی‌شان است

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج گفت: آمریکا از هر روشی به دنبال تغییر نظام در ایران است، اما دست اندرکاران مسائل استراتژیک آمریکا ناتوان از فهم حقایق ملت ایران هستند، همچنان که طی سال‌های بعد از انقلاب نیز نشان داده‌اند که از هر شیوه، سازوکار، ابزار و رسانه‌ای برای رسیدن به اهداف خود استفاده کرده و ناکام مانده‌اند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، اخیراً روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در تلاشی مجدد برای تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت بر‌تر و مستقل در آسیای غربی، راهکار جدیدی ارائه می‌دهد؛ ایالات متحده از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون روش‌های متعددی مانند دخالت مستقیم نظامی و کودتا، تحریم و ایجاد نارضایتی عمومی و سایر روش‌ها را با صرف میلیون‌ها دلار برای شبکه‌های ماهواره‌ای و رادیویی، جهت این امر مهم امتحان کرده‌ و نتیجه نگرفته است.
حال آمریکایی‌ها با تمرکز بر مذاکرات هسته‌ای معتقد هستند توافق هسته‌ای مدنظر آمریکا می‌تواند پایه تغییر اساسی نظام ایران در سال‌هایی پیش‌رو قرار گیرد.
در همین رابطه روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» در مقاله‌ای به قلم «پیتر کوهانلو» مدیر مرکز اکثریت ایرانی‌های ساکن آمریکا، سیاست‌های فعلی ایالات متحده را برای تغییر رفتار و تغییر نظام ایران زیر سوال برده و راهکارهای دیگری را در این باره پیشنهاد داده است؛ این مقاله به چند راهکار اشاره کرده است که به اختصار به آنها اشاره می‌کنیم:
آمریکا باید به نابرابری بین زنان و مردان در ایران بپردازد.

سازمان‌های مدنی آمریکایی نیز باید صدای زنان ایرانی را در هر زمانی به گوش دنیا برسانند.
برای دادن فرصت انتخاب آزاد به مردم ایران، پارلمانی آنلاین ایجاد شود که در آن ایرانی‌ها بتوانند بحث سیاسی کنند.

آمریکا باید آزادی مذهبی در ایران را ترویج کند.

مسیحیان پروتستان آمریکا هم می‌توانند نقش مهمی در کمک‌رسانی به مسیحیانی که در داخل ایران گیر افتاده‌اند، ایفا کنند؛ رشد فزاینده مسیحیت پروتستان در ایران یکی از مسائل مهم دنیاست که کمتر به آن پرداخته شده است.

 
در همین رابطه با حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا تویسرکانی نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج درباره تحلیل برخی از راهکارهای پیشنهادی وال استریت ژورنال به گفت‌وگو نشسته ایم:

نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج در ابتدا با اشاره به راهکار تغییر دین و مسیحی کردن مردم ایران گفت: در اینکه ایالات متحده از هر روش ممکنی به دنبال تغییر نظام در ایران است شک و تردید وجود ندارد، اما دست اندرکاران مسائل استراتژیک آمریکا ناتوان از فهم حقایق ملت ایران هستند؛ سال‌های بعد از انقلاب نیز نشان داده است که آن‌ها از هر شیوه، سازوکار، ابزار و رسانه‌ای برای رسیدن به اهداف خود استفاده کرده و ناکام مانده‌اند.

دشمن از دو دستگی، تفرقه و اختلاف بین مسلمانان استفاده می‌کند
حجت الاسلام تویسرکانی افزود: تلاش‌های تبشیری (تبلیغ مسیحیت) تلاش‌هایی نیست که جدیدا اتفاق افتاده باشد؛ غربی‌ها سال‌هاست از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای خاص و از طریق گروه‌هایی برای مسیحی کردن نسل جوان در ایران تلاش کرده‌اند اما به لطف خداوند این تلاش‌ها عقیم مانده است؛ البته ناگفته نماند که ملت ایران در برابر هجمه‌ای از تهاجمات فرهنگی، اعتقادی، سیاسی امنیتی و نظامی قرار دارد؛ آنچه همگان باید توجه کنیم اینست که مهم‌ترین عامل در برابر این تهاجم؛ حفظ یکپارچگی و وحدت ملی ایرانیان است؛ دشمن زمانی می‌تواند نفوذ کند که دودستگی، تفرقه و اختلاف وجود داشته باشد زیرا در هنگام اختلاف و تفرقه، گسل‌هایی ایجاد می‌شود که یا اعتقادی و فرهنگی است یا سیاسی و غیره و دشمن از شکاف‌ها و معبرهای به وجود آمده برای نفوذ فرهنگی و غیرفرهنگی خود استفاده می‌کند.

تفرقه زمینه نفوذ دشمن است
وی با بیان اینکه تفرقه، زمینه نفوذ دشمن است و یکی از راه‌های نفوذ ایجاد اختلاف در مذاهب دینی و دست بردن در باورهای اعتقادی مردم است، ادامه داد: همه مسئولین، صاحبان خرد، نخبگان، دانشگاهیان و حوزویان باید درصدد تحکیم وحدت، انسجام ملی و درونی باشند.

آمریکا قصد ترویج آزادی‌ مذاهب جعلی و ساختگی خود را دارد
حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی، درباره راهکار ترویج آزادی‌های مذهبی در ایران گفت: منظور آمریکایی‌ها از آزادی مذهبی، آزادی مذاهب آسمانی نیست و بلکه آزادی مذاهب جعلی و ساختگی که ساخته شده سیستم جاسوسی آمریکا است، مانند بهائیت، وهابیت، شیطان پرستی، معنویت‌های نوپدید و جعلی و عرفان‌های کاذب مدنظر است؛ منظور آنها از مذهب، آئین‌های ساختگی است که خودشان برای گمراه کردن زندگی بشر ساخته‌اند.

مذاهب آسمانی در مجلس شورای اسلامی و حتی مجلس خبرگان رهبری نماینده دارند
نماینده ولی فقیه در بسیج گفت: در هر صورت ملت ایران اجازه چنین فعالیتی را به مذاهب جعلی و ساختگی نمی‌دهد اما مذاهب آسمانی در اجرای مناسک و آداب و رسوم خود آزادند و در مجلس شورای اسلامی و حتی مجلس خبرگان رهبری نیز نماینده دارند، برادران اهل سنت، ایرانیان مسیحی، زرتشتی و ارامنه در بخش‌های مختلف؛ حضور موثری در سیستم‌های دولتی دارند و تاکنون هیچ مانعی برای حضور نمایندگانی از مذاهب آسمانی وجود نداشته است؛ آنها نیز همیشه مدافع نظام بودند و تعداد بیشمار شهدای یهودی، مسیحی، ارامنه، زرتشتی و اهل سنت گویای همین مطلب است.
وی متذکر شد: گرچه مذهب اکثریت مردم ایران، مکتب اهل بیت(ع) است اما ایران مخصوص شیعیان نیست و ایران به ایرانی از هر مذهب آسمانی تعلق دارد.

حجاب تنها یک موضوع دینی نیست چه برسد به آنکه سیاسی باشد
در ادامه این گفت‌وگو حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی با اشاره به راهکارهای دیگری که حجاب زنان را مورد هدف قرار داده می‌گوید: حجاب یکی مقوله فرهنگی است که ریشه در تاریخ قبل از اسلام ایران دارد؛ مطالعات تاریخی نشان داده است خانم‌ها در ایران قبل از اسلام نیز دارای پوشش بوده‌اند و پوشش ایرانی‌ها به اروپا و غرب صادر می‌شده است؛ لذا مقوله پوشش تنها یک موضوع دینی نیست چه برسد به آنکه سیاسی باشد.

تلاش آمریکایی‌ها برای نشان دادن حجاب به عنوان یک اجبار سیاسی
نماینده ولی فقیه با بیان اینکه حجاب یک امر ساختگی، جعلی و ابداع شده توسط یک سیستم حکومتی نیست، گفت: پوشش و حجاب یک موضوع فطری و انسانی است که انسان فارغ از هر گونه مکتب و ایمان و فرقه‌ای که داشته باشد دوست دارد صاحب پوشش باشد پس تلاش آمریکایی‌ها بر علیه حجاب، تلاشی بر علیه فطرت انسان‌ها و نیاز درونی هر انسان سالمی است که دوست ندارد آلوده زندگی کند اما طی سال‌های اخیر آن‌ها این امر فطری را به شکل یک اجبار سیاسی نشان داده‌اند.
وی در پایان گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند مردم بی‌حجابی و بد پوششی را به نشانه اعتراض به دستگاه‌ها نشان دهند اما باید فرهنگ سازی کرده و مقوله حجاب را از رفتارهای سخیف سیاسی جدا کرد؛ دشمن نمی‌تواند موفق شود به شرطی که ما بتوانیم امور فرهنگی کشور را فارغ از مسائل سیاسی و سطحی مطرح کنیم؛ جوانان را آگاه کرده و بصیرت دهیم و موضوع حجاب را فرادینی، فراملی و فرامنطقه بیان کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید