۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
23:45
کد خبر : 8580076
۱۲:۳۱

۱۳۹۴/۰۷/۲۰
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

عطاری ها مجوز مشارکت در توزیع دارو را ندارند

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: عطاری ها مجوز مشارکت در توزیع دارو را ندارند.

به گزارش خبرگزاری بسیح از گرگان، حمید رضا جوشقانی صبح امروز در گفت‎گو با خبرنگاران در خصوص وضعیت عطاری‎های استان گلستان اظهار کرد: به دنبال این هستیم که یک ساماندهی در وضعیت عطاری‎ها در استان گلستان اتفاق بیفتد.

وی تصریح کرد: عطاری فقط محل فروش گیاهان دارویی است اما در عطاری‎ها متاسفانه مواد شمیایی تحت عنوان محصولات گیاهی فروخته می‎شود.

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت : در راستای نظارت بر عطاری‎ها یک برنامه به شورای سلامت اعلام کردیم.

جوشقانی با بیان اینکه عطاری ها مجوز مشارکت در توزیع دارو را ندارند، بیان داشت: مردم باید آگاهی کسب کنند که عطاری‎ها مجوز دخالت بر تولید و مشارکت دارویی شیمیایی را ندارند.

وی با بیان اینکه با ابلاغ سیاست شورای سلامت نظارت بر عطاری ها صورت خواهد گرفت،بیان داشت: 14 هزار عطاری در کشور وجود دارد و به تناسب آن در استان گلستان بیش از 170 عطاری داری مجوز فعالیت می‎کنند و برخی از عطاری‎ها غیر مجاز نیز در استان فعال هستند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید